reklama

Ciężarne na Wyspach

NO WŁAŚNIE TAK TO JEST Z TYMI NOCKAMI , JA TERAZ NADRABIAM BO WIEM ŻE JESZCZE NIE CAŁE 4 MIESIĄCE I SIĘ ZACZNIE MAM TYLKO NADZIEJE ŻE NIE BĘDZIE TAK ŹLE (Z OLĄ BYŁO CAŁKIEM NIEŹLE):tak:;-) CHOC NADZIEJA MATKĄ GŁUPICH TO NARAZIE SIĘ NIĄ KARMIE:-D:-D BUŚKA

reklama
Pinka- u mnie to samo. Siedem miesiecy i jeszcze ani jednej nocko calkowicie przespanej. Dla mnie najlepszy okres to byl tak do 2 miesiaca, wtedy Oliwier ladnie spal, budzil sie ze 2 moze razy na mleczko. A teraz wstaje 3-5 razy w nocy :sorry2:. Ach, dzieciaczki...

NIE PAMIĘTAM JAK DŁUGO NIE SPAŁA ALE JEJ WYSTARCZYŁ PEŁNY BRZUSZEK I SUCHA PIELUCHA NIE PRZYPOMINAM SOBIE ŻEBY MI PŁAKAŁA W NOCY JAK JUŻ TO ROBIŁA SOBIE 2 GODZ PRZERWY WE ŚNIE ALE LEŻAŁA CICHUTEŃKO JAK MYSZKA I PATRZYŁA W SUFIT:tak::-D

pinka moja corcia spi od 5 tygodnia zycia przez cala noc. wprowadzilam wtedy rutyne czyli codziennie to samo: kapanie, karmienie i zanosze ja do jej pokoiku, wkladam do lozeczka i wychodze a ona idzie spac :) wstaje kolo 8. nie wiem czy ty karmisz piersia?? bo moze to ma wplyw bo ja niestety karmilam tylko do 2 miesiaca i pozniej musialam dokarmiac bo mialam kiepski pokarm po cesarce.

moja tez nie płacze tylko zaczyna sie wiercic ciumka tego smoka bo głodna dam jesc przewine jak trzeba i spi dalej ale w pewnym momecie zaczyna sie rzucac po calym lózeczku otwiera slepka i tez lezy albo sobie usiadzie i opowiada:rofl2::rofl2:dopiero jak ja prrzytule pocaluje to po jakim czassie zasnie............

wlasnie byłam ja utulic bo juz slepka otworzyła:tak:

Stefanka- my tez mamy taka sama rutyne i chyba jeszcze nie zrobilam od niej odstepstwa ( moze poza wyjatkiem, kiedy lecialam do Polski, ale i w Polsce dalej tez tak robilam), wiec moze to sprawa pokarmu. Chociaz mojemu daje na wieczor kaszke i zawsze sobie mysle ze moze dzis przespi cala noc, ale nie... I tak wstaje pare razy i daje cyca, no bo w nocy to cycek najwygodniej. Takze nie wiem, moze po prostu kwestia dziecka. Dzieci czasem dra sie godzinami, u mnie tego nigdy nie bylo.Oliwier posteka posteka, ale nigdy w jakis ryk. To chociaz to dobre...:happy:

Pinka- no slabo mi! Nie mow tak, oby nie....

Ostatnia edycja:
reklama
pinka mi sie wydaje ze jak twoja coreczka budzi sie tylko na chwile to juz niedlugo bedzie spala cala noc :))
alex to co?? przyjdziesz do mnie spacerkiem??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry