reklama

Ciężarne na Wyspach

Jest uniwerek , jest. I bardzo duzo obcokrajowcow tu studiuje. Tylko musze sie rozeznac, bo tak na prawde to wczesniej sie tym nie interesowalam, tylko tak ostatnio cos mnie naszlo. A oprocz tego to moj P jeszcze mi suszy glowe z prawem jazdy. Moze tez warto byloby zrobic, tylko czy czas znajde na to wszystko...
Olinda- no wlasnie, co tak cichutko? Pewnie pogode ma lepsza i lata...:-D

reklama
OJ DZIEWCZYNKI JESTEM, JESTEM POGODY NIE MAM LEPSZEJ CHOĆ RANEK BYŁ PIĘKNY I SŁONECZNY WIĘC ZROBIŁAM PRANIE I WYWIESIŁAM CIUSZKI NA OGRODZIE :tak:I NIESTETY ZACZĘŁO MŻYĆ:wściekła/y::szok: I TAK WŁAŚNIE SIĘ SUSZĄ. A KOBIETKI WY MIAŁYŚCIE CESARKE TAK? TO JAK TU JEST Z ŚCIĄGANIEM SZWÓW? BUŚKA:-)

hej dziewczyny sorki że wam sie wtrace,ale od jakiegos czasu was podczytuje i u was tak milo tu i cieplutko.Wpadajcie czesciej na Mamy z UK.
Pozdrawiam Was serdecznie i życze zdrówka wszystkim.

Olinda ja tez juz siedze 4 lata w domu i narazie chcem zeby tak zostalo poki maly nie podrosnie.
Zastanawialyscie sie niedawno tutaj na forum jak to jest z tym drugim dzieckiem.U mnie jest tak ze własnie te drugie jest bardziej rozbrykane.ten drugi synek to tak daje w kosc,wszedzie włazi,ciagnie za kable, itp.Przy pierwszym synku to mogłam miec obrusik na stole zwisajacy i nie sciagnał.A Natan to tylko patrzy gdzie by wejsc i co by zbroic.Ale nie poweidziane ze wszystkie młodsze dzieci sa takie.

HEJ IZKA. NIE PRZEPRASZAJ WSZYSCY SĄ TU MILE WIDZIANI:-) A IM NAS WIĘCEJ TO WESELEJ:tak::-D:-D :rofl2: CZAS POKAŻE CO OLIWIA DLA NAS SZYKUJE MAM NADZIEJE ŻE WYTRZYMAM TO NERWOWO:sorry2::-D A TY PISZ DO NAS CZĘŚCIEJ. BUZIAKI

ACHA IZKA MAM PYTANKO POSYŁASZ GDZIEŚ KOLINA NA JAKIEŚ ZAJĘCIA Z INNYMI DZIEĆMI? STEFANKA, ALEX A WY GDZIE? MY TO SIĘ WYMIJAMY. BUSKA:happy: A MOJE CIUSZKI MAJĄ DZISIAJ DODATKOWE PŁUKANIA:crazy::wściekła/y: A MI SIĘ NIE CHCE ICH ŚCIĄGNĄĆ :no: PAAAAAAAAAAAA

Olinda moj Kolin chodzi od marca do przedszkola 3 razy w tyg po 2 i pol godz.a od wrzesnia bedzie chodzil 5 razy w tyg po 2 i pol godz.a od stycznia 2009 idzie juz do szkoly.no i raz w tyg chodzimy do centrum dla dzieci aby Natan tez mogł sie pobawic z maluszkami.
A twoja mala gdzies chodzi?

Mnie szyli takimi nicmi, ktore same sie po jakims czasie rozpuszczaja, takze nie mialam sciagania szwow cale szczescie, bo to chyba troche boli.
U Oliwierka wszystko gra. Teraz bawi sie grzecznie, ale znajac go, to zaraz sie znudzi i mamusia bedzie musiala znow robic patataj patataj...:-D:-DA co Olenka porabia?
A jak Ci Olinda juz poschna rzeczy, to dawaj nam do prasowania, bo my z Iza lubimy prasowac, nie Iza?

OLA BĘDZIE CHODZIĆ OD WRZESNIA 2 RAZY W TYGODNIU NA 3 GODZ I NIE POWIEM TROCHE SIĘ MARTWIE JAK TO BĘDZIE PRZECIEZ ONA NIC ICH NIE BĘDZIE ROZUMIAŁA :no: A JAK BYŁO Z
KOLINEM JAK SOBIE RADZIŁ Z POCZĄTKAMI? ALEX MOJA OLA TO CHODZĄCY ANIOŁEK SAMA SOBĄ SIĘ ZAJMUJE ZADKO KIEDY MARUDZI MAM RAJ NA ZIEMI Z NIĄ:tak::-D A TERAZ ROBI DOMEK JEST NA ETAPIE KSIĘŻNICZEK I KONIKÓW:-D A JEŚLI CHODZI O CIUCHY TO JA NIE NARZEKAM TEŻ LUBIE PRASOWAĆ CHOĆ ODKĄD JESTEM W CIĄŻY MAM LEKKIEGO LENIA ALE NIE JEST ŻLE NIC MI NIE ZALEGA:tak::-D BUZIAKI

reklama
A MY JUŻ PO OBIADKU I JAK TAK DALEJ BĘDZIE ŻE SIĘ TAK OPYCHAM TO JAK BEDE WYCHODZIC Z DOMKU TO BEDZIE NAJPIERW BRZUCH POTEM DŁUGO, DŁUGO NIC A POTEM JA:-D OLIWCE CHYBA TEZ SMAKOWAŁO BO TROSZKE POKOPAŁA MAMUSIE:tak::-D BUZIAKI COŚ SIE OPUSZCZACIE KOBIETKI W PISANIU:-p;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry