reklama

Ciężarne na Wyspach

Cześć dziewczyny,
pączki udało mi się zrobić chyba smakowały rodzince bo szybko znikały z talerza. Oczywiście mi też jedzenie sprawnie szło:rofl2: Czasochłonne te pączki:no:dobrze, że tłusty czwartek za rok:-D
miłego dnia!

reklama
Dzień dobry :-)

Co tam u Was dziś dobrego kochane ??;-)

Moja mała dalej ma biegunkę, już nie tak uporczywą , ale jednak.
Podajemy jej nowe lekarstwo, które poleciła babka w aptece, taką zawiesinę i zobaczymy, czy będzie poprawa. Oby..

Pogoda do bani, chwilkę słońce, potem pada deszcz, wczoraj deszcz ze śniegiem, byle do wiosny !!

Miłego dnia i słońca chociaż w domu :-D;-)

Czesc dziewczyny:-)
Kingusia
co do wizyty u GP to moze zamiast do poloznej kazala Ci isc do niego-ja tak mialam pod koniec ciazy bo moja polozna byla na urlopie wiec kazala mi isc sie zobaczyc z GP:tak:
Maureen biedna Amelka,tyle sie meczyc z biegunka:-(
Karis ja bym z checia zjadla,a szczerze to dowiedzialam sie wczoraj od was ze to tlusty czwartek-normalnie stracilam poczucie czasu(no i nie zjadlam ani jednego paczka bo juz bylo za pozno wysylac mojego D specjalnie po nie)ale postanowilam w ktorys dzien zrobic faworki bo mi Bajeczka ochoty narobila:-D

U nas tez deszcz pada i jest ponuro strasznie:-(Zaraz jade pierwszy raz od porodu na zakupy-mam nadzieje ze Olivia bedzie grzeczna:-)
Milego dnia

Czesc dziewczyny:-)
Kingusia
co do wizyty u GP to moze zamiast do poloznej kazala Ci isc do niego-ja tak mialam pod koniec ciazy bo moja polozna byla na urlopie wiec kazala mi isc sie zobaczyc z GP:tak:

U nas tez deszcz pada i jest ponuro strasznie:-(Zaraz jade pierwszy raz od porodu na zakupy-mam nadzieje ze Olivia bedzie grzeczna:-)
Milego dnia

Położne w szpitalu kazały mi już iść do GP w 38 tygodniu ciąży i w 40 ... ( o ile dotrwam :laugh2: ) ... ale nie wiem po co ?? co on będzie robił?? pewnie tylko ciśnienie zmierzy i mocz sprawdzi chyba... a Ty co miałaś na tej wizycie u GP? bo dziwne,że z ciążą do GP... :eek:

A jak tam zakupki się udały ?? córcia była grzeczna?? :-)

Witam Was:-)
dziś nie pada ale dalej zimno, coś ta wiosna nie chce przyjść...
Mam nadzieję, że Amelka już dużo lepiej:-)
A jak tam Olivia rośnie, pewnie jak na drożdżach:tak:
Życzę miłego walentynkowego weekendu!

Kamilalopez melduje sie:)
Sloneczko dzis u nas wiec moze jakis spacerek, poza tym planujemy wypad ze znajomymi:))

Nie odzywalam sie ostatnio, bo zmeczona po pracy i duzo roboty przy malym:) Poza tym znowu mu biegunka wrocila:no::no:

A jak u Ciebie?? Jak ma sie mala Olivka??

Wlasnie, dziewczyny co z wami??

Kingusia ja mialam isc do GP tylko raz ale nie poszlam bo bylam zabiegana a i tak napewno tylko cisnienie by mi zmierzyl i mocz sprawdzil a tydzien pozniej mialam wizyte z polozna wiec stwierdzilam ze odpuszcze sobie GP tym bardziej ze dobrze sie czulam,itd.
Co do zakupow to ogolnie zajely nam 3 godziny i Olivia byla bardzo grzeczna-w zasadzie to najpierw sie rozgladala wszedzie bo pierwszy raz w wozku,a pozniej spala caly czas
Karis mala rosnie szybciutko,w poniedzialek mamy szczepienie wiec poprosze o zwazenie jej
Myleene dziekuje,u nas w porzadku ogolnie.Olivka grzeczna tylko w dzien juz nie spi tak duzo,ale dzieki Bogu w nocy tylko 2 razy sie budzi na karmienie ktore trwa tylko 10-15 minut i spi dalej:-) Poza tym ostatnio stwierdzilam ze zamiast Oilatum wyprobuje Johnsona fioletowego no i :wściekła/y: wysypalo ja na twarzy a poza tym po oliwce jej skora po kilku godzinach jest sucha-wiec powrot do Oilatum:tak:
Co to ostatnio jest z ta biegunka?Duzo forumowych dzieciaczkow ja ma ostatnio:szok:Trzymam kciuki zeby Alusiowi szybko przeszlo;-) A jak tam z praca?Cieszysz sie ze juz wrocilas czy wolala bys byc w domu z malym?
Pozdrawiam:-)

Kingusia ja mialam isc do GP tylko raz ale nie poszlam bo bylam zabiegana a i tak napewno tylko cisnienie by mi zmierzyl i mocz sprawdzil a tydzien pozniej mialam wizyte z polozna wiec stwierdzilam ze odpuszcze sobie GP tym bardziej ze dobrze sie czulam,itd.
Co do zakupow to ogolnie zajely nam 3 godziny i Olivia byla bardzo grzeczna-w zasadzie to najpierw sie rozgladala wszedzie bo pierwszy raz w wozku,a pozniej spala caly czas

To fajnie, że zakupki udane i Olivia była grzeczniutka :-D
ja mam wizytę u GP w środę... mam blisko, więc sobie podejdę najwyżej czy coś , zobaczymy... o ile dotrwam hyhy ... ;-) ale obym nie przenosiła, bo zwariuje :angry::eek:
ogólnie położne w szpitalu mi powiedziały, że nie trzeba już do szpitala na żadne badania, tylko jak już zacznę rodzić ;) oczywiście z rzeczami i z moją zieloną BIBLIĄ hehe...

reklama
Witam się i ja ;-)

karis78,

dziękuję, tak już jest lepiej- dziś rano tylko 1 kupka rzadka hura!- myślę że to dzięki tej zawiesince, którą podajemy ( najwyższa pora )..
Dzisiaj chyba wrócił jej apetycik, bo zajada bez problemu, a ostatnio prawie nic nie chciała jeść. Oczywiście dalej unikamy mleczka i jego przetworów, jemy ryż i chude zupki, ale też np.kanapeczkę z szynką :tak:

Myleene,

kurcze,biedny maluszek.. znów go męczy.. Mam nadzieję, że to chwilowe i już nie będzie tak długo trzymać jak ostatnio.
Koniecznie odpocznij, może jakieś relaksujące zakupy, albo ploteczki przy kawie z koleżanką ?

kamilalopez,

super, że Olivka taka grzeczna na zakupach i bardzo ładnie Ci śpi ;-) Oby tak dalej.
Co do biegunki - to dużo dzieci moich koleżanek stąd właśnie ją przechodzi na zmianę z wymiotami, to odmiana rota-wirusa :wściekła/y:

kingusia,

jak masz blisko, to czemu nie podejść, to nic nie kosztuje ;-)
Życzę Ci, żebyś nie przenosiła i wszystko odbyło się w swoim czasie i zgodnie z planem ;-)

A jutro życzę Wam pięknych, romantycznych chwil :-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry