Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)

Czesc dziewczyny:-)
Kingusia co do wizyty u GP to moze zamiast do poloznej kazala Ci isc do niego-ja tak mialam pod koniec ciazy bo moja polozna byla na urlopie wiec kazala mi isc sie zobaczyc z GP
U nas tez deszcz pada i jest ponuro strasznie:-(Zaraz jade pierwszy raz od porodu na zakupy-mam nadzieje ze Olivia bedzie grzeczna:-)
Milego dnia
) ... ale nie wiem po co ?? co on będzie robił?? pewnie tylko ciśnienie zmierzy i mocz sprawdzi chyba... a Ty co miałaś na tej wizycie u GP? bo dziwne,że z ciążą do GP... 

wysypalo ja na twarzy a poza tym po oliwce jej skora po kilku godzinach jest sucha-wiec powrot do Oilatum
Trzymam kciuki zeby Alusiowi szybko przeszlo;-) A jak tam z praca?Cieszysz sie ze juz wrocilas czy wolala bys byc w domu z malym?Kingusia ja mialam isc do GP tylko raz ale nie poszlam bo bylam zabiegana a i tak napewno tylko cisnienie by mi zmierzyl i mocz sprawdzil a tydzien pozniej mialam wizyte z polozna wiec stwierdzilam ze odpuszcze sobie GP tym bardziej ze dobrze sie czulam,itd.
Co do zakupow to ogolnie zajely nam 3 godziny i Olivia byla bardzo grzeczna-w zasadzie to najpierw sie rozgladala wszedzie bo pierwszy raz w wozku,a pozniej spala caly czas

;-)