kingusia1991
Fanka BB :)
zmykam spać...
jutro do szkółki
na 9:30 ...
dobrej nocki!
jutro do szkółki
dobrej nocki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i to go tez nie przekonalo.Po pieciu minutach przekonywania go musialam ustapic bo woda juz byla nalana a mala lezala rozebrana wiec bede musiala sprobowac innego dnia znowu-on powiedzial ze bedzie ja mogl kapac jak bedzie miala roczek bo wtedy juz bedzie wieksza

Witaj:-), ale co konretnie masz na myśli, bo dużo rzeczy możesz kupić taniej w UK, przebywasz teraz w PL?czesc mam pytanie ktore od jakiegos czasu mnie meczy jestem nowa i zastanawiam sie co moge sobie przywiez z pl do uk dla dzidzi w lipcu rodze i mysle co sie zaopatrzyc moze juz byl poruszany ten temat ale tych stronek jest tyle ze nie jestem w stanie przejrzec heh jesli moglybyscie mi pomoc wielkie dzieki pozdrawiam

,bo zaczely sie pierwsze skurcze.Jakby nie pomogl ten masaz to zaproponowala mi nastepny za kilka dni a jak nie to na wywolanie do szpitala. Niewiem czy to bardziej boli jak wywoluja bo nie mam porownania ale mnie bolalo bardzo bo najpierw caly dzien mialam skurcze ktore slably i nasilaly sie a potem jak zaczelo sie na maxa i bolalo strasznie ale za to szybko poszlo.W karcie mam ze rodzilam 3 godz
.
.Juz nawet nie chodze z tym do lekarza bo bylam kilka razy to samo przejdzie. Mam juz kilka roznych kremow ale po kazdym jej wyskakuje wysypka.Achh szkoda slow

kingusia jak tak popatrzę na Twój brzusiu oczywiście śliczny to kurcze te nasze kręgosłupy mają co dźwigać![]()