hehe a ja sie modle o ccJa to MUSZE urodzic wczesniej jak 10 dni po terminie bo po tym czasie juz nie daja mi szans na normalny porod tylko od razu cesarka ze wzgledu na to ze juz mialam 2.A ja strasznie nie chce cesarki.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe a ja sie modle o ccJa to MUSZE urodzic wczesniej jak 10 dni po terminie bo po tym czasie juz nie daja mi szans na normalny porod tylko od razu cesarka ze wzgledu na to ze juz mialam 2.A ja strasznie nie chce cesarki.

,super
.Mi jedna coreczka daje niezle popalic
.A teraz wypoczywajcie jak najwiecej bo potem nie bedzie kiedy
No dziewczyny ja mam nadzieję, że moja mała nie da mamie się tak męczyć
jezusicku 3 tygodnie????to jak tak nie dam rady, jak przyjdzie termin to 100 kg ananasów kupię
![]()

Sama byłam zaskoczona. Obie dziewczynki rodziłam siłami natury i przy obu miałam koszmarne bóle krzyżowe, myślałam że nie dam rady.. tym bardziej że przy 2 porodzie, tu w UK dostałam tylko gaz :-( Teraz zastanawiam się nad znieczuleniem zewnątrzoponowym, ale nie wiem czy pomimo tego, że wpiszę takie życzenie w plan porodu, to je dostanę.. Bo przecież kiedy skurcze są jeszcze rzadkie, to nie każą przyjeżdżać do szpitala, a z kolei kiedy są częste, to zazwyczaj już za pózno na to znieczulenie
Jak myślicie, co w takiej sytuacji jest najlepsze ???