Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc napiszę tylko Wam jedynie
że jak do 14 marca się nic nie ruszy to mi wywołają poród...
pozdrawiam Was wszystkie
Oby się ruszyło bo jeszcze będzie tak, że obydwie tego 14 marca w szpitalu wylądujemy 
aż do 14 marca? Czyli 2 tygodnie ci dali.Oby się ruszyło bo jeszcze będzie tak, że obydwie tego 14 marca w szpitalu wylądujemy
![]()
Moja "siostra" tez jest w ciazy i rodzi w maju i powiem Ci ze ona to dopiero pechowiec-od poczatku wymiotowala od rana do wieczora,juz kilka razy miala zapalenie pecherza pomimo tego ze sie cieplo ubiera,miala hemoroidy,miala grzybice pochwy juz 2 razy pomimo tego ze 2 razy dziennie sie myje,juz ze 3 razy miala taki bol brzucha ze w szpitalu ladowala,juz nie pamietam co jeszcze ale wiecznie cos az mi jej szkoda a do tego z mezem tez nie do konca ma fajnie bo jeszcze zanim sie dowiedziala ze jest w ciazy to myslala o rozwodzie bo z nim juz wytrzymac nie mogla

Czasem coś tam mocniej to myślałam, że się zaczęło ale nie... Dziś już jestem po spacerku takim dłuższym, ledwo się doczłapałam do domu, pod koniec jak pingwin szłam... Może coś ruszy...
Więc może u mnie chodzenie pomoże... Oby...