kingusia1991
Fanka BB :)
bajeczka niestety musimy się nieźle uzbroić w cierpliwość :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie to już się oswoiłam z myślą, że mała tak szybko nie wyjdzie. Mogę czekać nawet do tego 14 marca oby tylko samo się ruszyło... Jakoś przeraża mnie opcja wywoływania w szpitalu, wydaje mi się, że to będzie długo trwało, no i bardziej bolesne takie wywoływanie na siłę...bajeczka niestety musimy się nieźle uzbroić w cierpliwość :/
aspiryneVanilka miło,że sie odewałaś;-) Mam pytanko do Ciebie,bo wiem,że tez miałaś zatrucie ciążowe w poprzedniej ciąży,czy z tego powodu kazali Ci przyjmowac aspiryne???Bo mi przepisali,ale jeszcze nie zaczęłam brac bo obawiam się,a mam łykac codziennie aż do 36 tyg ciąży,a z tego co czytałam aspiryny nie powinno sie przyjmowc w ciąży,a w ostatnim trymestrze jest zabroniona....nie wiem co robic:-(
bralam ja tylko raz w poprzedniej ciazy jak mi glowa pekala z bolu !

. Dzisiaj od rana robiłam z Alusiem zaproszenia na urodzinki, a pózniej bawilismy się w Listonosza Pata i doręczalismy je osobiscie, dobrze, że wszyscy zaproszeni mieszkają w pobliżu:-), po drodze zaliczylismy jeszcze plac zabaw i chłopcy tak się wymęczyli, że od 15 min spią jak zabici:-).
wiec juz nie bede go robic ;-)
tyle wlasnie mam znajomych najblizszych ...nie mowie o jakis tam z pracy ktorym mowi sie tylko "czesc"
pewnie u Was to samo :-)

trzymam kciuki

:-):-) W sobotę wybieramy się do włoskiej restauracji na obiad, żeby to uczcić ;-) Sama wybrała sobie taką nagrodę 
Powiedziałam o moich niepokojach z ostatnich dni - że brzuch twardy, ciągle się napina, że ruchy maluszka czuję bardzo nisko itp. W odpowiedzi usłyszałam to co zawsze - że wszystko jest normalne, " superb ", " brilliant " etc. Wrrr....
, nie wiem czy cały czy częściowo ale jak poszłam do toalety to rzeczywiście była to taka jakby galaretka wielkości 1 cm
tylko bez krwi
, cała przezroczysta... Może coś się zacznie dziać... Bo raczej nie umiem tego do niczego innego przyczepić, więc może to ten czop...
A z tymi wizytami to też mnie wkurzają. Ostatnio miałam jakaś infekcję chyba bo mnie coś swędziało tam na dole
No i położna stwierdziła, że to jest zwykłe upławy, dała jakaś maść i koniec. Bez badania, bez niczego, a przecież takie coś może być niebezpieczne dla dziecka tym bardziej, że niedługo rodzę.... ehhh...