reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie :-)

Witam nowa, oby przyszla mamusie ;-):-), daj znac Moni$ka, jak cos juz bedziesz wiedziala.

Ja tez w calutkiej ciazy nie mialam ani jednego badania ginekologicnego.

A u nas sliczne sloneczko i zaraz wychodzimy. Pa pa, zajrze pozniej :-)

reklama
Moniska to, że kreska jest słaba może oznaczac poprostu wczesną ciążę:tak::tak: Kreska jest kreską, a tym bardziej na trzech testach, jesteś w ciąży:-) Gratuluję
Ja tez miałam słabiutką na trzech testach ale dlatego że był to dopiero 4 tydzień ciąży:-)

czesc wszystkim:-D

olinda dzisiaj mam to spotkanie na 15:tak:
ja bylam badana ginekologiczne jak bylam w szpitalu bo mialam dosc silne krwawienie i tam zbadal mni ginekolog chyba zeby zobaczyc czy maja mnie puscic do domu czy zostawic.

Witam Moni$ka na forum i czekamy na wiesci:-)

Moniska to, że kreska jest słaba może oznaczac poprostu wczesną ciążę:tak::tak: Kreska jest kreską, a tym bardziej na trzech testach, jesteś w ciąży:-) Gratuluję
Ja tez miałam słabiutką na trzech testach ale dlatego że był to dopiero 4 tydzień ciąży:-)

czesc wszystkim:-D
Oczywiście,że tak ja tez miałm na początku jaśniutką drugą kreseczkę:tak:.

Ja właśnie przeglądam internet w poszukiwaniu jakiegoś prywatnego gabinetu ginekologicznego albo coś w tym stylu. Tak w razie jakby kiedyś udało mi się zajsc w ciążę. Nie chcę już czekac do 12 tygodnia i martwic się jak będzie tym razem.
Myślicie, że są takie wogóle???

No to jestem po konsultacji i jestem zalamana tym co uslyszalam:crazy:
ja jestem po 3 cc bylam cieta zawsze po staremu czyli pionowo bo tak mialam pierwsze ciecie i 3 razy mialam pelna narkoze dla tego ze kiedys blokad praktycznie nie robili a do tego ja mam epi a ten niby lekarz stwierdzil ze beda mie ciac jak wszyskich czyli dadza blokade i poziomo beda ciac
Mam miec krzyz na brzuchu?wybieram sie jeszcze do polskiego ginekologa skonsultowac to wszysko bo normalnie wierzyc nam sie nie chce...a nastepne usg mam miec dopiero w 28 tyg normalnie zalamka

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ :happy2:

SYLWIAm NAPEWNO TAKIE SĄ CHOĆ NIGDY NIE SZUKAŁAM ŻYCZE POWODZENIA W POSZUKIWANIACH:tak:

zQo - TO ŻE BĘDZIESZ MIALA USG W 28 TYGODNIU TO JEST W TYM KRAJU NORMĄ JA TEŻ BYŁAM PRZERAŻONA CAŁĄ TUTEJSZĄ OPIEKĄ CHOĆ PRZERAŻONA TO I TAK DELIKATNIE POWIEDZIANE A JEŚLI CHODZI O KONSULTACJE Z POLSKIM LEKARZEM TO PEWNIE JAK MASZ TAKĄ SPOSOBNOŚC BĘDZIESZ SPOKOJNIEJSZ A TO PRZECIEŻ WAZNE I DLA CIEBIE I DLA DZIDZIUSIA:-) A GDZIE CHODZISZ DO TEGO LEKARZA BO SYLWIA m POSZUKUJE?????????????????????

KOLOROWYCH SNÓW:-)

czesc dziewczyny!dolaczam do grona ciezarowek:-)
zQo - ja tez mialam cc i poziom byl:tak:a usg to tu norma,choc nie natrafilam na problem jeszcze w razie czego o szybsze,jesli mnie cos trapi czy sie martwie-zawsze daja szybsze skierowania....bynajmniej u mnie w gp;-)nie narzekam,wrecz jestem baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona:tak:

reklama
olinda ja jestem ze Szkocji i slyszalam ze w glasgow jest polski gin a z tego co czytlam w necie to w Anglii sie troche oglasza polskich ginekologow.
katarzyna_s Tylko ze ja 3 x mialampionowo a oni teraz chca mi poziomo zrobic masakra poprostu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry