reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc w niedziele:-)

Jak samopoczucie u wszystkich?
Ja w ciazy niby nie jestem, ale samopoczucie do bani, padnieta jestem jak nie wiem. No w koncu od 8 miesiecy nie spalam.... Takze dobra rada- wyspijcie sie porzadnie, potem nie bedzie kiedy...:-D:-D
A tak serio, to wszystko u nas w porzadku. Pogoda dopisuje, wiec zaraz zmykamy na dwor. Olivier troszke podziebiony, ale temperaturki nie ma, wiec to mnie cieszy.

Milej niedzieli :-)

reklama
Alex dobra rada dla dziewczyn w ciąży, śpijcie teraz bardzo często i długo bo póżniej nie będziecie mogły:-). Moja Laura ma już 10 miesięcy, a dalej budzi sie w nocy na mleczko. Zje i zasypia a ja muszę sie męczyc, bo nie umie tak szybko zasnąć.

Pamiętam jak to było z moim Krzysiem, nie dał mi pospać do 3 roku zycia, ale tak do 2 lat było najgorzej. Liczę,że teraz będzie lżej, ale któż to wie.

Witam i ja:-):-):-)

U mnie jesli chodzi o spanie to dziewczyny spaly szybko cala noc ale konrad do tej pory lazikuje nie raz przespi cala no a nieraz przychodzi po mnie zebym z nim spala...
Mnie ostatnio czesto glowa boli a jeszcze od kilku dni cos mnie dziasla bola:crazy:

Hej wieczorowa pora :-)

Gusia- ja mam prawie 9miesieczne dziecko i wstaje w nocy pare razy, bo on chce cycusia. Takze nie jestes sama, he he ;-):-):-D
A oczywiscie Medio i Olinda doskonale wiedza jak to jest, bo doswiaadczyly juz tego :-D:-D

A u nas po staremu, nic sie nie dzieje. Maly spi, mam chwile dla siebie...:happy:

DZIEŃ DOBRY W PONIEDZIAŁKOWY PORANEK:tak:

U NAS WEEKEND MINĄŁ NIEWIADOMO KIEDY A WSUMIE NIC CIEKAWEGO NIE ROBILIŚMY ;-)

CO DO SPANIA TO OLA BUDZIŁA SIĘ CO 3 GODZ DO JEDZONKA ALE WŁAŚCIWIE OBYŁO SIĘ BEZ AWANTUR I ZARAZ SZYBCIUTKO ZASYPIAŁA I OD POCZĄTKU NIE BYŁO Z NIA PROBLEMU JAKBY DZIECKA NIE BYŁO W DOMU :tak::szok: ZA TO TERAZ MAM PRZECZUCIE ŻE OLIWKA MOŻE NADROBIĆ ZALEGŁOŚCI ZA OLĘ :baffled: I ŻE NIE BĘDZIE LEKKO ALE NIKT NIE OBIECYWAŁ ŻE TAK BĘDZIE:-D:-D

ZQo- JEŚLI CHODZI O BÓL GŁOWY TO NORMA MNIE I MEDIO TEŻ BARDZO BOLAŁA I TO CZĘSTO:baffled: BIERZ PARACETAMOL MOŻESZ WZIĄŚĆ 2 TABLETKI NA RAZ MAM NADZIEJE ŻE CI PRZEJDZIE SZYBCIUTKO

ALEX A JAK OLIWIEREK SIĘ CZUJE?????????????

BUZIACZKI

Witaski!
Ja zaraz zmykam do poloznej. Mam nadzeje,ze bedzie punktualna, bo jak do tej pory opoznienia 40 min to u miej norma.:baffled:
U nas rano troche popadalo, Krzys w szkole, ale cos mu sie nie chcialo isc, bo rano cos kombinowal,ze go skora swedzi i pewnie ma wysypke i nie moze isc do szkoly;-):-D:-D:-D, oczywiscie skora czysta,bo sprawdzilam- ale bajer byl niezly:-D, po chwili sie przyznal.:happy: Maly kombinator.
Pozdrawiam.

Czesc :-)

Z Olivierkiem chyba lepiej, zauwazylam ze nie cieknie juz mu tak z tego noska, ale taki zapchany jeszcze troszke ma. W ogole temperatury nie mial i nie ma i to mnie cieszy. Dzieki za troske. :-):-)
Medio- no to swietny kombinator z Twojego Krzysia, usmialam sie czytajac, he he :-D:-D

A wiecie ze mnie w ciazy poza jednym razem w ogole glowa nie bolala?:szok: Ciaza mi uleczyla wszystkie dolegliwosci, na prawde lepszej nie moglam sobie wymarzyc. :tak::tak:

Ok, na razie znikam, zajrze pozniej. Milego dnia...:-)

reklama
Witajcie
Znowu kilka dni nie pisałam.Wpadam sie przywitac i zarazem pozegnac na kilka dni.Jutro lecimy na tydzień do PL i tam juz wcale nie bedzie czasu na kompa.trzeba korzystac bo teraz planujemy dopiero w maju poleciec.No chyba że cos sie wydarzy po drodze...

Olinda ja mam identycznie jak ty Kolin spokojny,nawet w ciazy jak byłam to miał stałe pory kopania w brzuszku:-):-):-)
A Natan to calkiem inne dziecko,od pewnego czasu zaczał sie rzucac na podłoge i wpadac w histerie,jak cos jest nie po jego mysli.Czego z Kolinem nigdy nie doswiadczylam,ale tak jak napisalaś nikt nie mowił że bedzie lekko.:-D

Medio super te zdjecie z USG,ja jak mialam robione usg to tez łezki sie kreciły w oku.To takie fajne uczucie zobaczyc na ekraniku malego człowieczka.A Krzys to odwazny chlopak ja bym nawet nietknęła kijem tego węża. No i fajnie kombinuje zeby nie isc do szkoły.a jak wizyta u poloznej,no to musisz sie naczekac.JA zawsze mialam punktualnie wizyty.

Alex zdrówka dla twojego słodziaka,mi tez podoba sie te zdjecie w podpisie.Uroczo wygląda.Fajnie masz ze ciaza cie uleczyła,bo ja po pierwszej ciazy to mam teraz nonstop bole pleców.

ZQO zdowka dla ciebie przesyłam.Dzielna kobieta jestes.Ja nie mam problemow z bolami głowy,no ale za to jak juz wspomnialam bole pleców to moj koszmar.w drugiej ciazy jak mnie złapał to 3 dni lezałam.Ale bralam paracetamol.

Ok mamuski pieknej pogody wam zycze i zdrówka także.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry