reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Oj było fajnie. Byliśmy nad morzem, w zoo i wogóle Krzysiu się wyszalał i naciągał mnie bardzo haha, za teraz post, w końcu 6 tyg robił to na co miał ochotę, a teraz szkoła i obowiązek nauki go czeka.
Alex3meyer śliczne to zdjęcie synusia masz w podpisie.

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY:tak: WŁAŚNIE JEMY ŚNIADANKO A POTEM PĘDZIMY DO PRZEDSZKOLA I NIE MAM WIĘCEJ PLANÓW NA DZIŚ MOŻE COŚ WYMYŚLE :rofl2:

MEDIO FAJNIE ŻE JUŻ JESTEŚ ALE CHYBA SZYBCIEJ PRZYJECHAŁAŚ NIŻ PLANOWAŁAŚ CZY MI SIE WYDAJE????????

ŻYCZE MIŁEGO DZIONKA:tak:

Witaj Olinduś, nie przyjechaliśmy wcześniej, tylko tak jak było zaplanowane, Krzyś w końcu musiał pójśc do szkoły, bo i tak kilka dni już opuścił. A widzę,że Twoja Ola już w pzedszkolu. Jak jej tam?

CZEŚĆ MEDIO
OLA Z PRZESZKOLA BARDZO ZADOWOLONA W TYM TYGODNIU ZWIEKSZYLIŚMY JEJ DNI I CHODZI TERAZ 4 DNI W TYGODNIU WŁAŚCIWIE ZAKLIMATYZOWAŁA SIE OD RAZU OD PIERWSZEGO DNIA (A JA TAK BARDZO PRZEŻYWAŁAM:szok:) NO I PANI W PRZEDSZKOLU JEST Z NIEJ ZADOWOLONA I POWIEDZIAŁA ZE ZACZYNA ŁAPAĆ SŁÓWKA POWOLI TAKŻE SUPER NIE MOGŁAM SOBIE LEPIEJ TEGO WYMARZYĆ. A JAK TAM KRZYSIU BYŁ JUŻ PIERWSZY DZIEŃ W SZKOLE ?

Witajcie:-)
Ale sliczniutkie zdiecie Krzysia- Medio. Fajowy chlopak!:tak::tak::-)
Opowiadaj jak bylo.
A jak samopoczucie u Was?

A u nas dzis znowu sliczne sloneczko. Mialam wyjsc, ale Oliwier padl jak mucha, to na razie jeszcze nie wyjde, pozniej moze. A zmeczony, bo noc mial ciezka. Wczoraj wyszly mu dolne obie dwojeczki, a dzis obie gorne. Biedactwo moje....

Milego dzionka

Hej dziewczyny:-):-):-)
znow sie troche opuscilam ale ostatnio jakas do d ...jestem i wszysko mnie wkurza a zwiazku z tym weny brak...ale dzis sie zebralam zeby cos skrobnac:-):-):-)

Alex usg trwalo bardzo krociutko ale wszystko ok super bylo widac glowke raczki nozki kregoslup ....dzidzia ma 7,6cm i termin mi sie troszke przesunal z 29 na 25 marzec.

Moj konrad tz juz 3 tydziern chodzi do przedszkola na 2,5 h i pierwsze dwa tyg byly bardzo trudne bardzo plakal przy rozstaniach ale w tym tyg juz ok i dzis powiedzial ze to jego szkola:-D:-D:-D

Ale super zQo! Ja to tak ryczalam na usg, ze babka nie mogla mi tam po brzuchu pojezdzic za bardzo, tak sie prawie zanosilam od placzu....:tak:ze wzruszenia oczywiscie... Jakie to jest niesamowite, nie? Takie male i juz wszystko ma. Ja nie moglam sie pozbierac, takie to na mnie zrobilo wrazenie:tak:. Cud zycia....
Dobrze ze juz Konradek sie troche zaaklimatyzowal w przedszkolu. Bedzie ok ;-):-)
A Tobie zdrowka zycze i dobrego humorku... niestety sama wiem jak to jest- te hustawki nastrojow....:laugh2::laugh2:

Ok, milej nocki mamuski, pa...:-)

Alex ja to plakalam ze szczescia oczywiscie na pierwszym usg jak zobaczylam bijace serduszko mimo tego ze to ciaza bardzo niespodziewana:tak:

a co do chumorkow to mnie strasznie drazni tesciowa mieszka z nami od ponad 3 mies a miala gora miesiac:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry