reklama

Ciężarne na Wyspach

anoli84 co do bakterii w moczu: Sama jestem w ciąży i też położna stwierdziła u mnie bakterie - powiedziała, że na razie mam sie tym nie przejmować tylko mam uważać. Chodziło jej dokładnie o nie korzystanie z toalety publicznej np gdzieś w sklepach, abym miała swój własny ręcznik i tylko ja mam go używać nikt inny często korzystać ze środków do higieny intymnej. A jeśli nie to nie pomoże to dostanę jakieś leki ale to przy kolejnej wizycie jeśli badania moczu będą nieprawidłowe

reklama
Hejka :-)
My juz po spacerze i po miescie. Oczywiscie do polskiego sklepu juz nie zaszlam. Najpierw jakies zakupy w miescie, a to potem kafejka, zeby malego nakarmic, a to to, a to tamto i w koncu nie poszlam. A troche tam trzeba odbic z centrum, jakies 15 minut piechota. No i sie poznawo zrobilo i nie poszlam... No coz....

Super, ze Ola tak sie zaaklimatyzowala!:-) A pamietasz Olinda, jak sie balas?

Milego popoludnia i wieczorku...:-)

TAK ALEX PAMIĘTAM JAK SIĘ BAŁAM I ILE ŁEZ WYPŁAKAŁAM ZANIM WOGULE POSZŁA DO TEGO PRZEDSZKOLA :szok:;-) ZAWSZE NAM WSZYSCY MÓWILI ŻE MY TO JESZCZE PĘPOWINĄ JESTEŚMY ZWIĄZANE:-D:-DA OLA TO TAKI CYCUŚ MAMUSI :-D ALE BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE OLA TAK DOBRZE SOBIE RADZI:tak:

anoli84 co do bakterii w moczu: Sama jestem w ciąży i też położna stwierdziła u mnie bakterie - powiedziała, że na razie mam sie tym nie przejmować tylko mam uważać. Chodziło jej dokładnie o nie korzystanie z toalety publicznej np gdzieś w sklepach, abym miała swój własny ręcznik i tylko ja mam go używać nikt inny często korzystać ze środków do higieny intymnej. A jeśli nie to nie pomoże to dostanę jakieś leki ale to przy kolejnej wizycie jeśli badania moczu będą nieprawidłowe

wlasnie dostalam antybiotyk, :-(

daj znac jak dalej potoczyla sie sprawa u ciebie

Oliwier jeszcze troche podsypia, wiec usiadlam z kawka i mam minutke zeby sie przywitac
Anoli- dobrze ze masz te antybiotyki, juz bedziesz spokojniejsza, nie?
Olinda- jak dzis samopoczucie?
Acha, a powiedz mi jeszcze, czy w przedszkolu tez wymagane sa mundurki, czy nie? Bo nawet nie wiem...

Ok, milego dzionka, pozniej zajrze....:-)

DZIEŃ DOBRY:tak: CÓRCIA W PRZEDSZKOLU A JA SIE NUDZĘ:-D

ALEX W TYM PRZEDSZKOLU CO OLA CHODZI NIE MA MUNDURKÓW A NIE WIEM JAK JEST W INNYCH ALE CHYBA TEŻ NIEMA DLA TAKICH MAŁYCH DZIECIACZKÓW:tak:A JA CZUJE SIĘ DOBRZE I NIE MOGĘ SIE NACIESZYĆ JAZDĄ AUTKIEM:-D:-D

ŻYCZE MILEGO DZIONKA PAAAAA

Oliwier jeszcze troche podsypia, wiec usiadlam z kawka i mam minutke zeby sie przywitac
Anoli- dobrze ze masz te antybiotyki, juz bedziesz spokojniejsza, nie?
Olinda- jak dzis samopoczucie?
Acha, a powiedz mi jeszcze, czy w przedszkolu tez wymagane sa mundurki, czy nie? Bo nawet nie wiem...

Ok, milego dzionka, pozniej zajrze....:-)

Tak nie dokonca spokojna bo wolalabym nie brac antybiotyku, ale sprawdzalam w necie ten jest dozwolony w ciazy, wiec grzecznie aplikuje :-)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, ja to tylko z ciekawosci pytalam. Kiedys Olivier bedzie chodzil do przedszkola, no ale jeszcze ma troche czasu...

A my juz po spacerku. Bylo slicznie i cieplo. Teraz maly drzemie, a ja pewnie za jakis obiadek bede sie szykowala.

To na razie...:-);-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry