reklama

Ciężarne na Wyspach

Wiesz co zQo- o wszystkich takich rzeczach musisz zawsze mowic poloznej, do ktorej chodzisz. Poza tym pamietaj, ze zawsze mozesz jechac do szpitala na KTG i oni na pewno Cie przyjma. Moj Olivier urodzil sie 14 dni po terminie, a ja jezdzilam na te KTG jak ze sr...ka co drugi dzien jak tylko termin minal, bo po prostu chcialam sie upewnic, czy wszystko w porzadku.
No i nie martw sie juz, wszystko bedzie dobrze :tak::tak::tak::-)

reklama
DZIEŃ DOBRY ;-) WŁAŚNIE SZYKUJEMY SIĘ DO RZEDSZKOLA NO I DZISIAJ PIERWSZY RAZ JEDZIEMY SAME AUTKIEM ALE JAKOŚ DAMY RADE:tak:

ZQo ZGADZAM SIE Z ALEX MUSISZ O WSZYSTKICH SWOICH LĘKACH CZY OBAWACH MÓWIĆ POŁOŻNEJ LUB TEŻ LEKARZOWI JEŚLI Z TAKOWYM SIE SPOTYKASZ A JAK TO NIE SKUTKUJE TO DO TEJ PORY NACISKAĆ AŻ POSKUTKUJE CZASAMI TRZEBA TUPNĄĆ NOGĄ A TUTAJ CHODZI PRZECIEŻ O TWOJE I MALEŃSTWA ZDROWIE. TAKŻE NIC SIĘ NIE MARTW NA ZAPAS A NA KIEDY MASZ TERMIN?

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA:tak:

Hej!
Olinda-te bóle kręgosłupa to powiem Ci,że u mnie były najgorsze właśnie od 28 do 34 tygodnie,teraz też są ale już nie takie mocne:szok:.Ale za to teraz cierpię na bezsenność,dzisiaj obudziłam sie o 5.15 rano i koniec,spać już nie mogłam,wykończę się normalnie :wściekła/y:.No ale w końcu to ciąża;-).
Mam termin na 12 października,czuję że urodzę wcześniej,brzuszek już bardzo się opuścił no i tak jak pisałam wcześniej często mam skurcze,nie wiem może to normalne,w czwartek mam wizytę u położnej i zobaczymy co powie:tak:.
Teraz zabieram sie za obiadek:-).Miłego dnia życzę!!!Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!:-):-):-)

Witam i ja we wtorkowy dzionek:-)
Dzisiaj jakos u nas leniwie. Nigdzie jeszcze nie bylismy, a pogoda nawet fajna. Moze za chwile sie zbiore...:confused::sorry2:

zQo- napisz jak tam wrazenia z USG. Jestesmy ciekawe.
Mysza24- no no, kto wie, moze i masz racje, moze urodzisz przed terminem....
Olinda- i jak sie jechalo autkiem? Strach w oczach????Czy nie tak zle? :-):-p:-)

dziewczyny bylam wczoraj u poloznej, niestety wykryla jakas infekcje w moczu, jestem w 28 tyg ciazy, troche mnie to martwi. Moze ktoras z Was miala cos takiego? Co dalej? Wiem ze dala moj mocz do analizy. Do tego mialam za wysokie cisnienie 130/88 i za tydz znow musze isc:-) Moze wiecie co robia tutaj w takim przypadku?:-(

WITAM PONOWNIE :tak:

ALEX AUTKIEM JECHAŁO SIE SUPER ( MUSZE PRZYZNAĆ ŻE BARDZO ZA TYM TĘSKNIŁAM) I NAWET SIE NIE BAŁAM:szok: MYŚLAŁAM ŻE BĘDZIE GORZEJ ALE TO JAK JAZDA NA ROWERZE TEGO SIĘ NIE ZAPOMINA NAWET JAK MA SIĘ KIEROWNICE NIE STEJ STRONY NIE WSPOMNE O ZMIANIE BIEGÓW LEWĄ RĘKĄ:szok::-p I MOŻE NIEDŁUGO BEDĘ WYPUSZCZAĆ SIĘ CORAZ DALEJ:tak:;-)

ANOLI84 NIESTETY JA CI NIE POMOGĘ NIE MIAŁAM NA SZCZĘŚCIE TAKIEJ SYTUACJI I PRAWDE MÓWIĄC SAMA CZEKAM NA WYNIKI BADAŃ KRWI :tak: PODEJRZEWAM ŻE DADZĄ CI JAKIEŚ LEKI NA USUNIĘCIE TEJ INFEKCJI TAKŻE NIE MARTW SIĘ NA ZAPAS :tak: POZDRAWIAM I ŻYCZE ZDRÓWKA TOBIE I MALEŃSTWU

Dzien dobry w srodowy poranek :-);-)
Olinda- no to swietnie, ze autkiem jezdzilo sie dobrze. Fajnie masz teraz, to jednak jest wolnosc, nie?
Anoli84- niestety ja tez nie moge pomoc, bo nic takiego nie mialam. Zgadzam sie z Olinda, ze nie masz po co sie martic na zapas, oni na pewno sie Toba odpowiednio zajma. :tak::-)

A my powolutku wstajemy. Tzn Olivier jeszcze troche podsypia, ale ja juz na nogach. Zaraz przygotuje mu mleko, sobie tez jakies sniadanko... A potem moze do miasta. Musze sie dzis wybrac do polskiego sklepu, bo nie bylam juz jakis czas. A na razie milego dzionka :-)

JA TEŻ SIĘ WITAM Z RANA:tak:

MY JUŻ O ŚNIADANKU I NIE BARDZO WIEM CO DZISIAJ BĘDE ROBIŁA, POGODA DO BANI WIĘC PEWNIE POSIEDZIMY W DOMKU.
A Z AUTKIEM TO RZECZYWIŚCIE JEST MI DOBRZE JUŻ NIE MUSZE SIĘ MĘCZYC CHODZENIEM DO PRZEDSZKOLA A MIALAM JAKIEŚ 30 MIN MARSZU:-(NO I MAM OGROMNĄ PRZYJEMNOŚĆ UWIELBIAM PROWADZIĆ:tak::-D:-D

A JESZCZE MUSZĘ SIĘ POCHWALIĆ ŻE PANI Z PRZEDSZKOLA BARDZO POCHWALIŁA OLĘ. POWIEDZIAŁA ŻE OLA BARDZO SZYBKO SIĘ ZAKLIMATYZOWAŁA I NAWET ZACZYNA ŁAPAĆ SŁÓWKA NP MÓWI APPLE I TERAZ BĘDZIE CHODZIŁA 4 DNI W TYGODNIU:tak:

MIŁEGO DZIONKA

reklama
Witam równieżw srodowy poanek.No u nas tez juz pochmurno ale jak dla mnie to jeszcze ciepło.Ja chodze tylk ow cieniutkiej bluzeczce na długi rekaw.

Olinda no to faktycznie dobrze masz z tym autkiem,no ja to mam nawet nie 10 minut do przedszkola.a ty jeszcze z brzuszkiem.A potem z malenstwem.Fajnie, że Ola się tak ładnie zaklimatyzowała bo to chyba ważne.U nas też nie było żadnych problemów i ciesze sie,u nas to jest tak że Kolin to nawet nie chce myslec o powrocie do PL.a co do słowek to dzieci szybko łapią.

Alex udanych zakupów.

ok babeczki trzymajcie sie pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry