reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Krzyś już był w szkole, jest zadowolony.
Olinda a co masz już dla małej, masz już łóżeczko itd, bo ja jeszcze nie, mam tylko ubranka te co po Krzysiu, no i rożek.

CZEŚĆ DZIEWCZYNY ZAPOWIADA SIE DZISIAJ U MNIE PIĘKNY DZIEŃ MAM NADZIEJE ŻE U WAS TEŻ SŁONECZKO ZAGLĄDA:tak:

MEDIO PIĘKNE TO ZDJĘCIE USG KAROLEK W PEŁNEJ KRASIE :tak:;-) A KRZYSIU TO RZECZYWIŚCIE ODWAZNY CHŁOPAK NO I ROBI SIE CORAZ TO PRZYSTOJNIEJSZY:happy: MI CIARKI PRZESZŁY JAK ZOBACZYŁAM TEGO WĘŻA:szok: A CO DO RZECZY DLA MALEŃSTA TO MAM JUŻ SPORO CIUSZKI PO OLI , ROŻKI , ŁÓŻECZKO, PIELUSZKI TETROWE, WANIENKE I PRZYBORY DO PIELEGNACJI.

OK LECE ZBIERAĆ SIĘ DO SKLEPU(MĄŻ JUŻ MNIE POGANIA):sorry2: DO PÓŹNIEJ

Hej:-)
No Medio- duzy chlopak w tym Twoim brzuszku zamieszkal... fiu fiu...:tak::-);-):-) No, a jak zjechalam nizej i zobaczylam Krzysia z tym wezem, to szok!!!!:szok::szok::szok:. Jest chlopak odwazny nie ma co. Ja bym pewnie nawet nie dotknela, a co dopiero wziac na rece...:szok: I faktycznie, zgadzam sie z Olinda- material na modela!:tak::-)
No Olinda- to juz duzo masz, no ale rzeczywiscie czas leci, zanim sie obejrzysz- malenstwo wyskoczy...

U nas tez przepieknie, takze zaraz wychodzimy, na razie pa pa;-):-)

Mój Krzyś to jak narazie model bez zęba hibhi, śmieje się z niego bo wypadła mu jedyna mleczak i teraz czekamy jak wyrośnie stały.
Olinda to sporo rzeczy już masz, a łóżeczko kupowałś nowe czy dostałaś, bo ja będę kupowała nowe, bo nie mam po kim tutaj dostać. Drogo placiłaś?

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ

MEDIO NIE KUPOWAŁAM TYPOWEGO ŁÓŻECZKA TYLKO KOJEC Z PRZEWIJAKIEM I WIBRACJAMI I MELODYJKAMI I WYNIOSŁO MNIE TO 120 FUNTÓW MOŻE Z CZASEM KUPIE ŁÓŻECZKO JAK TO NIE ZDA EGZAMINU ALE POWINNO BYĆ DOBRE :tak: CZAS POKAŻE

A KRZYŚ NAPEWNO SŁODKO WYGLĄDA BEZ TEGO ZĄBKA:tak::-D:-D NAPEWNO NIE OBEJRZE SIĘ A I OLA BĘDZIE CHODZIĆ BEZ ZĄBKÓW.
ŻYCZĘ SPOKOJNEJ NOCKI I KOLOROWYCH SNÓW

reklama
CZEŚĆ KOBIETKI.

MEDIO TAK NAPRAWDE TO 9 PAŹDZIERNIKA DOWIEM SIE CZY BĘDE MIAŁA CESARKE I KIEDY BO PRZY OSTATNIEJ WIZYCIE POWIEDZIELI MI ŻE JAK SIĘ DZIECKO ODWRÓCI DO PORODU TO BĘDE PRÓBOWAŁA RODZIĆ NATURALNIE A JAK SIE NIE ODWRÓCI TO CESARKA TAKŻE CZEKAM DO 9 PAŹDZIERNIKA:rofl2:

MIŁEJ NIEDZIELI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry