reklama
Nie ja mam za nisko. Poprzednio położna inna powiedziala ze nice size a urodzila sie malutka i do tego mialam bardzo duzo wod plodowych. Za duzo. A teraz tez mam wielki brzuch a mowi ze dziecko wcale nie takie duze jakby sie wydawało.
agatakat
Fanka BB :)
lilith ja mam luteine 
ja też miałam mały brzuszek, przytyłam 7kg i urodziłam prawie 5 kilogramowego klocka ;-)
jak tam u Was kobietki? my powoli dochodzimy do siebie, ciężko bardzo z dwójką. A młody jest małym żarłokiem i dużo czasu spędza na piersi. Dzisiaj w nocy jeszcze doszły dodatkowe atrakcje bo Amanda wymiotowała całą noc :/ mam nadzieje że coś jej zaszkodziło a nie wirus bo martwie się żeby Robercika nie zaraziła :-(

ja też miałam mały brzuszek, przytyłam 7kg i urodziłam prawie 5 kilogramowego klocka ;-)
jak tam u Was kobietki? my powoli dochodzimy do siebie, ciężko bardzo z dwójką. A młody jest małym żarłokiem i dużo czasu spędza na piersi. Dzisiaj w nocy jeszcze doszły dodatkowe atrakcje bo Amanda wymiotowała całą noc :/ mam nadzieje że coś jej zaszkodziło a nie wirus bo martwie się żeby Robercika nie zaraziła :-(
Haj agatakat ogarniecie sie zobaczysz
, duzo tez zalezy od starszego rodzenstwa.
U nas wszystko ok czas leci jak szalony, ja sie czuje super czasami naprawde nie czuje ze w ciazy jestem
....maly mocno kopie, silny chlopak z niego
... a rodzenstwo juz nie moze sie doczekac malego bobaska
....
U nas wszystko ok czas leci jak szalony, ja sie czuje super czasami naprawde nie czuje ze w ciazy jestem
reklama
aleksiel
Fanka BB :)
Lilith właśnie przeszukałam apteczke mam 30 tabletek do marca przyszłego roku 
Podziel się: