reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Wierze, ze zimno bylo ale tak nie wialo jeszcze. Mialam dzis z M wieszac lampki na zewnatrz ale sobie darujemy. Gwiżdże mi w kominie ciagle. Masakra jakas:/ Ciekawe jak dlugo bedzie tak wialo:/

reklama
Karolina bedzie dobrze z malutka! trzymam kciuki!

U nas tez duje wiatrzysko ze hej!
Towicz na pewno do masazu szyjki nie dojdzie - trzymam kciuki zebys nie musiala czekac tak dlugo jak Agata...
poza tym rodzic w swieta chyba nie fajnie wiec Maxik wylaz szybciutko!!!

Mamcia Louis nie wiem czy dobrze napisalam bedzie pasowalo do Lily- imiona na Lsa fajne, hehe i uprawiam tu prywate :cool2:

Agata widzialam twojego Boba ;) na fb sliczny z niego niedzwiadek, co za poliki!!! swietnie sie spisalas!

acha i witam nowe mamy!!!

a u nas...

Leos rośnie jak na drożdżach waży juz 5600! Właśnie zaczęłam wyciągać ciuszki ma 3 -6 miesięcy zaczyna przecież dopiero 7tydzien.
Kilka fotek dla forumowych ciotek
:-)
67834_10202698589293717_1838277631_n.jpg

• 1424561_10202698472370794_1752609826_n.jpg

calusy!

Ale slodki, przypomina mi mojego siostrzenca (ur 4500g) mowilismy na niego Michelin bo tez byl taki malutki:-p

a ja wlasnie usiadlam, myslalam, ze szalu dostane. Poodkurzalam i pomylam podlogi, wynioslam smieci i doznalam szoku. Wszystkie papiery z pudla na makulature fruwaly po ogrodzie. Kuzwa mac:/ dopiero skonczylam je zbierac, a smietniki wtawilam do garazu ze zlosci hahaha

Hej Laski. Jak przygotowaia do świąt? Ja właśnie siedzę z karteczką ale weny totalnie brak. Kupiłabym sobie pierogi i pizzę i mi styknie hehe

U mnie... rwa mi dokucza, opiekunka wyjechała, mąż pracuje 4-20 więc ja od 2tyg na zwolnieniu. Niewiem co dalej, pewnie skończy się wcześniejszym macierzyńskim. Córa ma problemy kupkowe i mamy płacz w wc i wstrzymywanie. Ja rosnę i przez ostatni miesiąc przytyłam 3kg! Ciekae jak ostatnie miesiące, tym bardziej, że siedząć w domu ciągle lodówka mnie woła

Moja siostrzenica leży nadal w szpitali, po prawie 3tyg śpiączki farmakologicznej, wybudzona ale karmiona jest przez rurkę, troszkę sięrusza, nie mówi, zaczynają rehabilitację, na chemię za wcześnie, święta pewnie w szpitalu :(

Wiecie szukam wózka, nic w mojej okolicy niema tańszego, codziennie patrzę. Jeszcze mminus bo ja chcę z pompowanymi kołami i skrętnymi, a i fotelik wczepiany. Wyprawkę kompletuję powolutku, lista maleje, a ja nadal dopisuję hehe.

ALeskisiel śliczny jest Leo

Towicz powodzenia jakby co

Agata gratuluję jeszcze raz

Czesc Dziewczyny:)
Ja juz nie spie od 6 ale nie moge z lozka wyjsc, jakas leniwa jestem dzisiaj, poszlam tylko na dol zeby sniadanko zrobic i leze. Moj maluszek od kiedy jest ulozony glowka w dol to tak fajnie sie kreci, calkiem inne odczucia niz wczesniej, leze i patrze na brzuch. Wlaczylam mu melodyjke z fisher price i sobie tanczy w brzuszku:-):-):-)

reklama
Do góry