• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Moja znajoma urodzila syna tydz temu, termin miala na 28 stycznia. Maly lezy na intensywnej, ale nic wiecej nie wiem. Karolina teraz ratuja dzieci z waga 350g, bedzie dobrze. I tak jak towicz pisze dziewczynki sa bardzo silne :)

Malutka jest w inkubatorze ale juz sama oddycha. Lekarze powiedzieli, ze bardzo silna jest.
w zeszlym tyg siostra 3 dni byla w szpitalu bo bole brzucha miala silne ale nic nie znalezli i puscili do domu, a dzis po porodzie miala lyzeczkowanie i antybiotyki dostala bo wody plodowe byly metne czyli byla powazna infekcja przez co wczesniejszy porod:/ chore to wszystko. Bo jakim cudem nie rozpoznali infekcji

Karoliną a gdzie ona jest tutaj czy w pl bo mie wylapalam. Co do terimu to nie martw sie dziecko juz w 8 miesiacu sie urodziło a ratuja nawet z 6 miesiaca i zdrowe sa. Badz dobrej myśli

reklama
O Karolina wierz mi ze o 6 bylo okropnie bardzo zimno moj siostrzeniec prace konczyl i piechota do domu wracal to mowil ze nieciekawie. Ale coraz gorzej się robi mi juz część ozdób sprzed domu wywialo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry