reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Moja znajoma urodzila syna tydz temu, termin miala na 28 stycznia. Maly lezy na intensywnej, ale nic wiecej nie wiem. Karolina teraz ratuja dzieci z waga 350g, bedzie dobrze. I tak jak towicz pisze dziewczynki sa bardzo silne :)

Malutka jest w inkubatorze ale juz sama oddycha. Lekarze powiedzieli, ze bardzo silna jest.
w zeszlym tyg siostra 3 dni byla w szpitalu bo bole brzucha miala silne ale nic nie znalezli i puscili do domu, a dzis po porodzie miala lyzeczkowanie i antybiotyki dostala bo wody plodowe byly metne czyli byla powazna infekcja przez co wczesniejszy porod:/ chore to wszystko. Bo jakim cudem nie rozpoznali infekcji

Karoliną a gdzie ona jest tutaj czy w pl bo mie wylapalam. Co do terimu to nie martw sie dziecko juz w 8 miesiacu sie urodziło a ratuja nawet z 6 miesiaca i zdrowe sa. Badz dobrej myśli

reklama
O Karolina wierz mi ze o 6 bylo okropnie bardzo zimno moj siostrzeniec prace konczyl i piechota do domu wracal to mowil ze nieciekawie. Ale coraz gorzej się robi mi juz część ozdób sprzed domu wywialo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry