reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Dzien dobry:)
Ja dzis latalam po miescie, kupilam troche prezentow i ozdob na choinke bo bidulka taka lysa troche:p
w niedziele bylam na usg3d i powiem wam, ze tak sie usmialam z tego mojego synka. Oczywiscie zasnal na badaniu i jak chcielismy go obudzic to tylko sie usmiechal, a jak juz pospal to zlapal sie za dupcie i wygladalo to jakby sie tam drapal, a pozniej zlapal noge i z rozmachem ja puscil uderzając z piety w macice, a ja sie zastanawialam jak on mnie kopie, ze tak boli hahahha. cudownie go tak zobaczyc i teraz tym bardziej nie moge sie doczekac rozwiazania:)))

Towicz ale leniuszek tam u ciebie siedzi, ma tam tak dobrze i cieplo, ze nie sie nie kwapi na swiat:)

Karolinka tobie tez mało zostało czasu juz bliżej niż dalej ja nie robiłam 3d ale fajne są te zdjęcia i nagrania:) a to jest moja choinka za dużo nie moge na nią naładować bo malunia :) nio mój synuś póki co nie wybiera sie na świat na to wychodzi wczoraj byłam u położnej ale nie robiła mi masażu przenioslysmy go za tydzień ,ale miałam proteiny w moczu i ciśnienie za wysokie i wczorajsze popołudnie i wieczór spędziliśmy w szpitalu bo musieli nas zmonitorowac tym bardziej ,ze młody sie mało rusza o 21 nas wypuścili ponoć jutro mamy sie zgłosić do położnej na kontrole ,ale póki co nie dzwoni.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 43
mam nadzieje, ze z tym cinieniem u Ciebie sie unormuje:/ choineczka fajniutka ja kupilam za duza i mezus musial przestawiac w pokoju meble:/ promocja byla z 50f na 17f wiec okazja straszna hehehe a pozniej sie glowilismy jak ja ustawic:-)
Swieta tuz tuz a mi sie nic nie chce gotowac, posprzatalam juz na raty wiec mam z glowy. W niedziele bede piekla ciasta. Pysznosci mnie czekaja:)))

Hej my tez choinke mamy ponad 2 metrowa.
Ja dzis bylam na badaniu krwi, maly kopie jak szalony ;)....pomalutku sie przygotowujemy do swiat :D.....
Towicz maly daje ci sie najesc jeszcze przez swieta ;), wykorzystaj to ;)

Mamcia żebyś wiedziała ,ze chyba bede mogła sie najeść tych pierogów z kapustką i grzybkami krokiecikow itd . Ja mam juz pierogi i uszka pomrozone ,rybki tez juz kupione jeszcze tylko muszę jechać na zakupy po półprodukty :)
Zazdroszcze Wam takich choinek my nie mamy miejsca na takie giganty :) ale może w przyszłym roku sie doczekam większej :) Karolina taka promka to tez bym pierw takie drzewko brała a pózniej zastanawiała sie jak ją ustawić ;-)

niektorzy to naprawde robia choinke ze swoich domow:szok::-D Niedaleko mnie tez jest kilka takich domow a najsmieszniej wyglada dom dwie ulice ode mnie, caly rok pala lampki hehehehe dodam pozniej zdjecia:-)
Nie moge sie doczekac swiatecznych pysznosci ale jeszcze zeby mi to ktos przygotowal:-D:-):-)

reklama
Do góry