reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio nie wiem za bardzo co mu kupić bo nie ukrywam że jest troszku rozpieszczonym chlopcem jesli chodzi o zabawki :tak::-);-),myśleliśmy o lego ale jak znam zycie i tak pewnie bedziemy biegać na ostatnią chwilę :tak::-D

reklama
Cześć mamuśki!
Wpadłam tylko na chwilkę i zaraz zmykam do kąpieli i spać bo jestem dziś padnięta. Maluchy rozrabiały jak jeszcze nigdy dotąd :szok:, a myślałam, że bardziej się już nie da, no ale się pomyliłam:-D. Mam tylko małe pytanko do mamusiek troszkę starszych dzieci. Kiedy zamieniłyście mleko modyfikowane na krowie?

Fasoleczka szok !!! Brak słów;(
Paula no i dobrze,że poczekacie, samo PSP, to nic do tego gry póxniej trzeba kupowac, a 1,2,3, to za mało co, więc drogi interes.
Monika1213 lego super, mój tez lubi:) Ciekawe czy Twój pieszczoszek nie bedzie zazdrosny o maleństwo, oj niech korzysta póki się da, bo juz niedługo, nie będzie najmniejszy w domu:)
Mamunia2 mój Kzryś wogóle po 6 miesiącach nie chciał pic mleka więc kupowałam mu Kaszki takie mleczno-ryzowe.

lucin@Kobieto, jakie piękne te zdjęcia, jesteś niesamowita, cudne, ach nie mogłam się napatrzec, Ty jakiś kurs fotografii robiłaś?

My już po spacerku, kupiłam męzowi perfumki w prezencie, dam mu jak wróci z pracy:)

Udanych Walentynek zycze Wam:)

BigDate.gif

mam pytanko????
jezeli zglosilam do jobcenter moje MA ale nie poproszono mnie o MATB1 i SMP ktorego odmowil mi pracodawca bo sie nie kwalifikuje... to jak dlugo bede czekac na odpowiedz bo zaczelam sie martwic co dalej... i pomyslalam ze poczekam jeszcze tydzien i sama do nich sie zglosze... bo nie wiem co mam myslec... ten koles byl strasznie nie mily jak bral moje zgloszenie... zastanawiam sie czy jeszcze raz nie zlozyc...

:-)Paula7 - Nie martw sie oni wysla ci list z prosba o dostarczenie brakujacych dokumentow, oczywiscie troche sie to przeciagnie ale jakby co to wyplaca ci od dnia w ktorym chcialas przejsc na macierzynski. Tylko dzwon d nich co jakis czas jak nie bedzie zadnej korespondencji.
Pozdrawiam;-):-)

Bernadetka - podzwoniłam pogadałam i teraz mają mi przysłać aplikację do wypełnienia w ciągu 10 dni, a nie wiesz jak długo się czeka na kasę z Child Tax Credit, bo nie ukrywam, że przydałaby się na święta w kwietniu :D Ale chyba liczę na cuda, jak myślisz?
Lucin@- te sprawy trwaja czasem kilka tygodni a czasem kilka miesiecy, zalezy od tego ktory hindus wezmie twoja sprawe, ale jak juz wyslesz te papiery to za okolo tydzien dzwon do ich i pytaj az do skutku.
Pozdrawiam
:-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
bernardeta- dziekuje slicznie...moze zbytnio sie martwie na zas... no ale taka juz jestem... zawsze lubie miec wszystko zapiete na oststni guzik... buzka dla ciebie....

Do góry