reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
tajchi- kochana szczesliwej drogi i spokojnej...powodzenia trzymajcie sie cieplutko... odezwij sie juz na miejscu...

Tajchi bezpiecznej podróży i bawcie się dobrze:-)
A ja mam dziś przerąbane bo tu tłusty czwartek, a ja rano byłam u dentysty i wyrwał mi ząbek:-(. Wszyscy na około wcinają pączki a ja już trzeci rok muszę obejść się smakiem:angry:. Już taki mój los.

Tajchi- no to udanego wypoczynku w PL, spokojnego lotu...:tak::-)
Olinda- jak wyzej....:-D:-D
Medio- fajne te zdiecia, az mam slinotok...:-D

A ja najwiecej o jedzeniu gadalam, a nic nie zjadlam, tzn paczka ani faworka...bo nic nie kupilam....:sorry2:

Czesc dziewczynki
Ja jeszcze w dwupaku ale takiego mialam dzisiaj lenia ze przespalam pol dnia, taka juz jestem zmeczona tymi skurczami, chcialabym byc juz po.
Tajchi - szczesliwej podrozy, uwazajcie na siebie.

Medino slonko wlasne we krwi wszystko bylo ok bo hemoglobina 12,3 i reszta good

sama juz niewiem z ta sluzba zdrowia poczekamy na wyniki...

ale pani polecila...jesli maz tez bedzie mila ryzyko to sa rozwiazania:::
-usunac ciaze
-pobrac krew od dzidzi sprawdzic czy tez ma (co czesto powiduje poronienie)
-lub poczekac do narodzin i transfuzja krwi...

jes;i dziecko bedzie milao o transfuzja nie pomoze to
dziecku sie podaje krew co okolo 15 dni inaczej moze stracic zycie,,,,,:szok:

poplakalam sobie troszke-ale mezulek mi wytłumaczył,ze mam sie nie przejmowac ze nikt nie powedzial ze nasza dzidiza cos ma....
a jesli nawet to wszystko pochodzi od Boga i powinnismy to zaakceptowac.......
dokladnie wiec juz nic wiecej nie czytam nie szukam co ma byc to bedzie......

a z polskiego to czyta anemia i brak zelaza..............

tajchi uwazaj na was robaczku nasz maly)

reklama
Cześć

Ja również w dwupaku. Wczoraj się nie odzywałam tyle roboty miałam, że szok.
Zrobiłam pączusie i faworki przy pomocy mojego braciszka który smażył:)
A tak to bez zmian- skurcze męczą ale generalnie nic się nie dzieję

Ja chcę na porodówkę!!!! Moja mama się śmieję, że szalona jestem:-D

Do góry