reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

fasoleczka- he he :-D u mnie to samo.... stracha ma facet, jak biore karte na zakupy....:-D:-D:-D On woli jak mam gotowke, przynajmniej wydam, tyle co mam, a z karta....wiadomo, czasem cos pokusi......:-D:-D:-D

Medio- Taka mata fajna, Karolkowi bedzie sie podobala, w koncu wkracza w etap, gdzie odkrywa swiat....:tak:
A moj Oliwier ladnie je, nie grymasi :no:. Z reszta ja nigdy nie mialam jakis problemow zywieniowych z moim malym.... wiec jest fajnie. :-) Jest na etapie, w ktorym rwie sie sam do wszystkiego i do jedzenia tez. Wszystkiego musi sprobowac i to sam :-D Bo jak mama karmi, to nie to samo :no: on lubi sam, a jeszcze najlepiej widelcem, jak mama:-D:-D:-D

reklama
Alex to super, mój Krzyś to niejadek i grymasi, a Karolek okaże się. A Ty karmisz nadal cycem, czy dokarmiałaś małego jak był malusi butlą, no i kiedy wprowadzałaś pierwsze zupki Skarbie? Ja karmię tylko piersia i nie wiem czy rzeczywiście od 6 miesiąca dopiero podawać coś innego?

witajcie mamusie!!!!!!!!
oj tu zawsze pusto w weekend... a ja jak zwykle samotna i mi sie troszke nudzi... juz po obiadku teraz pije kawke... po sniadaniu razem z synkiem bylismy na konich ja niestety nie jezdzilam ale popatrzylam na malego... karmil je marchewkai byl taki szczesliwy az fajnie bylo popatrzec... super...

witajcie mamusie!!!!!!!!
oj tu zawsze pusto w weekend... a ja jak zwykle samotna i mi sie troszke nudzi... juz po obiadku teraz pije kawke... po sniadaniu razem z synkiem bylismy na konich ja niestety nie jezdzilam ale popatrzylam na malego... karmil je marchewkai byl taki szczesliwy az fajnie bylo popatrzec... super...
O ja uwielbiam koniki:tak:, a gdzie Ty mieszkasz, masz blisko stadnine?

hej samotne i smutne kobitki pozdrawiam Was z troszkę zasypanej Polski.

Dojechałam do Polski cała i zdrowa wbrwe moim obawą pogoda byłą super,troszkę śnieg z deszczem nas złapał w Niemczech ale poza tym to było spoko.
Kacperek też fajnie zniósł podróż,troszkę płąkał o 3 nad ranem i marudził i z tego wszystkiego zrobił 3 razy kupkę,ale było super....:tak:

tajchi- no to swietnie ze nic wam sie nie stalo... buzka dla was... teraz odpocznijcie troszke bo wiem ze taka drog ajest strasznie meczaca bo sama tez juz jechalam autem z Irlandi...

medio- mieszkam w Pol. Irlandi... obok Belfastu... nie ma typowej stadniny dla zwiedzajacych... ale mamy fajnego znajomego ktory od czasu do czasu da pojezdzic konno... bo w PL to ciagle jezdzilismy bo przyjaciolka mojej tesciowej ma pensjonat i tam ok 20 koni wiec jej bardzo zalezalo aby ktos od czasu do czasu osiodlal konia i pobrykal na nim bo ona sama nie da rady jezdzic na wszystkich... dla nas atrakcja za darmo a dla nie pomoc... super bylo...

Hey dziewczyny :) Ja z takim zapytankiem, czy byla u Was w domku pielegniarka ? Ja czekam wlasnie na pierwsza wizyte i zasatnawiam sie po co chce przyjsc do domku jak juz kilka tygodni czekam na pierwsze usg. Czy mozecie mi tez napisac jak wyglada usg tutaj ? Slyszalam,ze daja skierowanie i jedzie sie do szpitala.. :-) Jak cos wiecie to napiszcie ;-)

tajchi- fajnie ze podroz minela spokojnie, zazdroszcze tych pieknych zimowych widokow:happy:
princi-wydaje mi sie ze to zalezy od regionu, ja musze robic wycieczki do przychodni zeby sie zobaczyc z polozna:tak:polozna informuje szpital i dostaniesz list kiedy i gdzie sie stawic na pierwsze usg:-)
badz cierpliwa i koniecznie zabierz partnera ze soba bo to niesamowite przezycie
:-):-):-)

Paula to rzeczywiście super.
Tajchi wypoczywajcie i ceiszcie się rodziną:)

Miłego dnia Wam;)

reklama
Witam dziewczyny:-):-):-)

U mnie juz coraz blizej do CC juz zaczynam miec koszmary po nocach:tak:juz zostalo tylko 16 dni,we wtorek mam spotkanie w szpitalu z anastazjologiem:szok:
Milego dnia i pozdrawiam goraco:-)

Do góry