reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

dzieki MEDIO caly czas czeka,teraz na ordynatora,ktory zdecyduje czy cesarka czy normalnie,ma nieregularne skurcze co 3,4 min i rozwarcie na 2 i pol palca. a napiszcie mi dziewczyny jak dzwonilismy zeby przyslali papiery o child tax credit to jak dlugo musimy czekac az nam przysla?bo chcialabym sie zalapac na becikowe:-)

reklama
mój codziennie wraca po 22 giej, takze w domu mozna sie wynudzic juz mi pomysłów brak , a najlepsze to to, ze siedze w domu a od poczatku ciazy przytyłam tylko 4 kg wszystko chyba w brzuchu siedzi bo nic oprócz niego nie przytyło :tak:

dzieki MEDIO caly czas czeka,teraz na ordynatora,ktory zdecyduje czy cesarka czy normalnie,ma nieregularne skurcze co 3,4 min i rozwarcie na 2 i pol palca. a napiszcie mi dziewczyny jak dzwonilismy zeby przyslali papiery o child tax credit to jak dlugo musimy czekac az nam przysla?bo chcialabym sie zalapac na becikowe:-)

ja na papiery czekalam tydzien czasu gorzej bylo z decyzja ale zdazylam ze wszytskim...

moj maz pracuje po 12godzin od 7 do 7,czasem nocki czasem dniowki,4na4, ale przewaznie bierze dodatkowe dni wiec malo jest w domu i jestem wyteskniona,a Kacperek juz w ogole...

RUDZIA a jak dlugo mniej wiecej czekalas na decyzje??

oj to bylo poltora roku temu ale ze 3 tygodnie chyba pamietam ze wsyztsko bylo na ostatnia minute wysylane... a wiesz jak to z nimi czasami przyjdzie szybko czasami czekasz i czekasz...
tak jak teraz dostalam WTC po tym 30 lipca co sie deklaracje skladalo... dostalam juz pieniadze na konto ale na decyzje czekam juz 2 tydzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: troche tego jest i teraz nie wiem czy to nasze czy ktrcze sie pomylili czy co... narazie nie ruszam poki nie wiem ze moje :D:confused::confused::-):-)

junia jatez jestem wytęskniona nie potrafimy sie nudzić ze soba , ale Twój to juz wogółe długo pracuje , nie wyobrażam sobie aby maż bym gościem w domu no ale nieraz i tak bywa ...

Hej hej:) Mmm...Lasagne:tak:Wy mi tu smaczka narobilyscie-kiedys wykorzystam przepisik podany tu bo ja to znam taki uproszczony bez wiekszej ilosc warzywek hehe;-)Wlasnie wrocilam z basenu!:-D1,5 godziny smigania-wszyscy patrzeli na mnie jak na wieloryba ale pozniej im szczeki opadly jak smigalam jak szprota:-D Polecam serdecznie wszystkim przyszlym mamusiom i z maluchami-super sprawa taki basenik!Zaluje ze wczesniej nie chodzilam:zawstydzona/y:bo moze z rozmiaru 8 na 16 bym nie skoczyla w tej ciazy:no:
Oj ale widze ze wirusisko na wyspach dzieci dopada:szok:Oby szybko sie dzieciaki wy*****ly-mnie jakos wirusy w ciazy omijaja a jak cos sie zaczyna to cytrynka polski miodzik ewentualnie syrop prawoslazowy no i czossssnekkk lub cebulka(cebula wogole jest moja zachcianka ciazowa-moglabym ja jesc nawet z ciastkiem kremowym:-D).
Co do kursu angielskigo to tez mam niecny plan zeby po porodzie wymykac sie tak z 2 dni tygoniowo na kursy sandwella(ostatnio wyslali propozycje)i kto pobiea child tax creit ma podobno free albo znizke...albo slyszlm ze Children centre organizuje kursy z dziecmi doslownie na kolanach -fajna sprawa hihi gorzej jakby wszystkie na raz zaczely plakac i grymasic:szok:
No Makta mamy ten sam terminek-ale szczerze tez watpie ze dotrwam do konca a Ty sie trzymaj tam i duuuzo odpoczywaj!Jak u Ciebie z cisnieniem?Ja mam 90/60 a rano nizej...pol-trup :-(
Paapaaa

reklama
Nie martwcie sie! Wiele babek siedzi dniami i nocami i teskni za chlopem jak i ja:-(Moj od 16 do 2 w robocie a ja bez niego jak bez powietrza ani nie wyjde na miasto ani nie umiem spac sama:-(3majcie sie

Do góry