reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Och dlugo mnie nie bylo,ale Kacperka urodzinki i pozegnanie mamy i brata to mialam wiele na glowie:-) MEDIO dziekuje za pamiec:) ja caly czas taka chuda-51kg ;-)jutro mam usg bo polozna twierdzi ze bardzo male dziecko,ale tak ogladalam filmiki z przed porodu Kacperka i wydaje mi sie ze milam taki sam a tez przeciez urodzilam przed terminem. i dzis szok bo moja sis jest juz w szpitalu bo wody jej odeszly i chca jej robic cesarke,bo mala jest ulozona posladkowo,a od poludnia nic caly czas sie meczy i ma coraz wieksze bole,a oni sobie leca:angry:. a moj mezus juz zamierza sie zeby opic chrzesniaczke:) a smieszne jest to ze rodzi z moja tesciowa hehe,bo jej facet wyjechal dwa tyg temu do Holandii,a moja mamuska nie chce rodzic z corkami hehe:) witam nowe mamuski i pozdrawiam wszystkie:-D a zapomnialam pol nocy spedzilam w lazience wymiotujac,za duzo sie obiadlam pysznosci przygotowanych przez mame na Kacperka urodzinki hehe:-D ale co tam szkoda ze mamy juz nie ma bo we wszystkim mi pomagala-prawie wszystko robila za mnie hehe,ale nie mozna miec za dobrze:happy:,ale moj mezus zostal ze mna dopiero w piatek idzie do pracy zebym nie byla samotna:) pozdrowki

hej nie nadążam czytac za Wami , po przeczytaniu przepisu od razu mysle co jest w lodówce ... dziewczyny jak wstawic suwaczek ciążowy umiem go stworzyć tylko nie wiem gdzie go wkleić kazdy pisze słowami takimi których w ustawieniach nie ma :confused:

hej nie nadążam czytac za Wami , po przeczytaniu przepisu od razu mysle co jest w lodówce ... dziewczyny jak wstawic suwaczek ciążowy umiem go stworzyć tylko nie wiem gdzie go wkleić kazdy pisze słowami takimi których w ustawieniach nie ma :confused:

wchodzisz na swoj profil
dostosuj profil
edytuj sygnature
w szare okienko - twoja sygnatura wklejasz to co sobie stworzylas... czyli URL....

zapisz sygnature i gotowe :-):-)

Junia Ty możesz sobie pozwolic na takie uczyty, przy takiej wadze w 9 miesiacu ciązy:)))
Trzymam kciuki za siostrę daj zanc co i jak z nią.

Rudzia dziekuje chyba sie udało :-)
a co tam ciekawego u was , zjadłam batona i malec kopie jagby w piłke grał
co ono tam robi:-D

reklama
Rudzia dziekuje chyba sie udało :-)
a co tam ciekawego u was , zjadłam batona i malec kopie jagby w piłke grał
co ono tam robi:-D

no brawo brawo :-):-)
hihi ja to niegdlugo starszaka bede klasc do lozkowic a ja mam dzis wieczor dla siebie bo moj tom wyjatkowo musial jechac na wieczor do pracy i wroci o 23;-);-) wiec troche sie wynudze;-);-)

Do góry