• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciężarne na Wyspach

dzieki MEDIO caly czas czeka,teraz na ordynatora,ktory zdecyduje czy cesarka czy normalnie,ma nieregularne skurcze co 3,4 min i rozwarcie na 2 i pol palca. a napiszcie mi dziewczyny jak dzwonilismy zeby przyslali papiery o child tax credit to jak dlugo musimy czekac az nam przysla?bo chcialabym sie zalapac na becikowe:-)

reklama
mój codziennie wraca po 22 giej, takze w domu mozna sie wynudzic juz mi pomysłów brak , a najlepsze to to, ze siedze w domu a od poczatku ciazy przytyłam tylko 4 kg wszystko chyba w brzuchu siedzi bo nic oprócz niego nie przytyło :tak:

dzieki MEDIO caly czas czeka,teraz na ordynatora,ktory zdecyduje czy cesarka czy normalnie,ma nieregularne skurcze co 3,4 min i rozwarcie na 2 i pol palca. a napiszcie mi dziewczyny jak dzwonilismy zeby przyslali papiery o child tax credit to jak dlugo musimy czekac az nam przysla?bo chcialabym sie zalapac na becikowe:-)

ja na papiery czekalam tydzien czasu gorzej bylo z decyzja ale zdazylam ze wszytskim...

moj maz pracuje po 12godzin od 7 do 7,czasem nocki czasem dniowki,4na4, ale przewaznie bierze dodatkowe dni wiec malo jest w domu i jestem wyteskniona,a Kacperek juz w ogole...

RUDZIA a jak dlugo mniej wiecej czekalas na decyzje??

oj to bylo poltora roku temu ale ze 3 tygodnie chyba pamietam ze wsyztsko bylo na ostatnia minute wysylane... a wiesz jak to z nimi czasami przyjdzie szybko czasami czekasz i czekasz...
tak jak teraz dostalam WTC po tym 30 lipca co sie deklaracje skladalo... dostalam juz pieniadze na konto ale na decyzje czekam juz 2 tydzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: troche tego jest i teraz nie wiem czy to nasze czy ktrcze sie pomylili czy co... narazie nie ruszam poki nie wiem ze moje :D:confused::confused::-):-)

junia jatez jestem wytęskniona nie potrafimy sie nudzić ze soba , ale Twój to juz wogółe długo pracuje , nie wyobrażam sobie aby maż bym gościem w domu no ale nieraz i tak bywa ...

Hej hej:) Mmm...Lasagne:tak:Wy mi tu smaczka narobilyscie-kiedys wykorzystam przepisik podany tu bo ja to znam taki uproszczony bez wiekszej ilosc warzywek hehe;-)Wlasnie wrocilam z basenu!:-D1,5 godziny smigania-wszyscy patrzeli na mnie jak na wieloryba ale pozniej im szczeki opadly jak smigalam jak szprota:-D Polecam serdecznie wszystkim przyszlym mamusiom i z maluchami-super sprawa taki basenik!Zaluje ze wczesniej nie chodzilam:zawstydzona/y:bo moze z rozmiaru 8 na 16 bym nie skoczyla w tej ciazy:no:
Oj ale widze ze wirusisko na wyspach dzieci dopada:szok:Oby szybko sie dzieciaki wy*****ly-mnie jakos wirusy w ciazy omijaja a jak cos sie zaczyna to cytrynka polski miodzik ewentualnie syrop prawoslazowy no i czossssnekkk lub cebulka(cebula wogole jest moja zachcianka ciazowa-moglabym ja jesc nawet z ciastkiem kremowym:-D).
Co do kursu angielskigo to tez mam niecny plan zeby po porodzie wymykac sie tak z 2 dni tygoniowo na kursy sandwella(ostatnio wyslali propozycje)i kto pobiea child tax creit ma podobno free albo znizke...albo slyszlm ze Children centre organizuje kursy z dziecmi doslownie na kolanach -fajna sprawa hihi gorzej jakby wszystkie na raz zaczely plakac i grymasic:szok:
No Makta mamy ten sam terminek-ale szczerze tez watpie ze dotrwam do konca a Ty sie trzymaj tam i duuuzo odpoczywaj!Jak u Ciebie z cisnieniem?Ja mam 90/60 a rano nizej...pol-trup :-(
Paapaaa

reklama
Nie martwcie sie! Wiele babek siedzi dniami i nocami i teskni za chlopem jak i ja:-(Moj od 16 do 2 w robocie a ja bez niego jak bez powietrza ani nie wyjde na miasto ani nie umiem spac sama:-(3majcie sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry