Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To juz tylko dwa tygodnie!Kochane... maly waży 3049g, termin cc bez zmian więc trzeba dotrwać do 29.09 i będziemy się widzieć w realu![]()
tylko 2 tygodnie ale i aż! Ja już się czyje jak na bombie zegarowej... tik tak tik tak....To juz tylko dwa tygodnie!zazdroszczę a jednocześnie zaczynam sie stresować, że w kalendarzu ja jestem następna
![]()
Bedzie dobrzetylko 2 tygodnie ale i aż! Ja już się czyje jak na bombie zegarowej... tik tak tik tak....![]()
Trzymam kciukiKochane... maly waży 3049g, termin cc bez zmian więc trzeba dotrwać do 29.09 i będziemy się widzieć w realu![]()
Bój sięTo juz tylko dwa tygodnie!zazdroszczę a jednocześnie zaczynam sie stresować, że w kalendarzu ja jestem następna
![]()
I tak sie bojeBój się. Żartuje ofkors, będzie dobrze
. Nawet nie wiesz jak człowiek się szybko uczy nowych rzeczy
![]()
Werka byle do 18Jezus Maryja. U nas dziś znów tańce w nocy i stawanie na czworaka. A tu jeszcze jakieś koszmary niedługo
![]()
Ja tam bez znieczulenia i w sumie bardziej mnie bolalo zrobienie droznosci jajpwodow czy jak mi piasek w nerkach zaczal sie ruszac.to byl dopiero bol,porod to pikus.Ale ja urodzila sie zeby rodzic noestety dano mi przezyc tylko 1 porod woecej nie bedzie ale coz.Bedzoe dobrzeI tak sie boje![]()
Jest pewnie tak jak mowisz i wszystko bedzie dobrzeto taki strach przed nieznanym
no i ja mam SN. Juz lekarz mi mowil, zebym znieczulenie brala
![]()
Ja też się bardzo bałam czy sobie poradzę i zobacz, wszyscy żyjemyI tak sie boje
Jest pewnie tak jak mowisz i wszystko bedzie dobrzeto taki strach przed nieznanym
no i ja mam SN. Juz lekarz mi mowil, zebym znieczulenie brala
![]()