Może oczyszczanie a może za dużo bitej śmietanyWlasnie to samo mialam napisacze brak zaparc to oczyszczanie sie organizmu
Mi jeszcze mowili: jak odejdzie czop sluzu to tez szpital.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może oczyszczanie a może za dużo bitej śmietanyWlasnie to samo mialam napisacze brak zaparc to oczyszczanie sie organizmu
ee nie, mi czop 2 tyg przed porodem odszedlWlasnie to samo mialam napisacze brak zaparc to oczyszczanie sie organizmu
![]()
a tak, ale to jakby juz mega oczywiste dla mnieI jeszcze odejście wód![]()
Mi kawałek tydzień temu, nie chciałabym z takiego powodu siedzieć w szpitaluee nie, mi czop 2 tyg przed porodem odszedl
![]()
ani jaMi kawałek tydzień temu, nie chciałabym z takiego powodu siedzieć w szpitalu![]()
a to bede dzwonic do lekarza jak cosee nie, mi czop 2 tyg przed porodem odszedl
![]()
A Ty szykujesz się do naturalnego porodu ?Ohoho bierz koszulkę lideraja mam jeszcze czas, choć jestem właśnie po ktg. Piszą mi się skurcze powyżej 100 (5 w ciągu 30min) ale zupełnie ich nie czuję. Nie wiem czy z mojej szyjki jeszcze cos zostało
czuje tylko klucie w pochwie i to tyle. Dobrostan dzieci zachowany, w czasie ktg najpierw chłopak a potem dziewczynka mieli czkawkę
Położna podobnie jak lekarz mówi, że kiedyś urodzęrównie dobrze niedługo a może i za 2 tyg
Mąż wlasnie pije swoje ostatnie piwo![]()
Ee tak sobie. Ale nie mam wskazań do cc według mojego lekarza. Licze, że w szpitalu będą patrzyli bardziej laskawym okiem na stara pierworodke w bliźniaczej ciąży z in vitroA Ty szykujesz się do naturalnego porodu ?
blizniaki i sn? Bosh ale mnie tacy lekarze wk*rwiajaEe tak sobie. Ale nie mam wskazań do cc według mojego lekarza. Licze, że w szpitalu będą patrzyli bardziej laskawym okiem na stara pierworodke w bliźniaczej ciąży z in vitro![]()
on nie rodzi to dla niego super pomyslblizniaki i sn? Bosh ale mnie tacy lekarze wk*rwiaja![]()