Vinszka
Fanka BB :)
Pfiii mój do tej pory pupy poto i tak że przebierze i umyjeja ostatnio wracam z dworu bo pranie wieszałam a szanowny tatuś siedzi i mówi mała chyba kupkę zrobiła No i siedzą sobie mała zarobiona a tatuś odlicza minuty aż wrócę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pfiii mój do tej pory pupy poto i tak że przebierze i umyjeja ostatnio wracam z dworu bo pranie wieszałam a szanowny tatuś siedzi i mówi mała chyba kupkę zrobiła No i siedzą sobie mała zarobiona a tatuś odlicza minuty aż wrócę
![]()
A tak różnie u nasJa kochana wszystko pamiętami mega Ci zazdroszczę, no ale takie życie. Trzeba cieszyć się z tego co się ma.
Jak się czujecie?![]()
plyn do naczyn + goraca woda na swieza plame. Potem normalnie do prania.Dziewczyny, czym odplamiacie ubranka? Odplamiacz Lovela to shit. Mydełko z rossmana to też shit. Meglio jest dobre ale niszczy kolory. Do bieli jest super. Strasznie lubię białe bluzki dla małego![]()
No wiesz jak kiedys zostawilam mala jeszcze roku nie miala to bylo w marcu na 3 godz.wracam a Miska jeszcze nie miala drzemki-wczesniej drzemka max 11 a ona 15 godz.bez drzemki. No i zasrana oczywiscieto i tak że przebierze i umyjeja ostatnio wracam z dworu bo pranie wieszałam a szanowny tatuś siedzi i mówi mała chyba kupkę zrobiła No i siedzą sobie mała zarobiona a tatuś odlicza minuty aż wrócę
![]()
Narazie nieja też a szczepicie się na te meningokoki?
Kogo ja widzęJa szczepiłam na wszystko co możliwe![]()
normalnie nie chce mi się wierzyć ze wasi mężowie są tacy olewczy. Mój zawsze przewijał kupkę nie ważne czy miał mały 1 dzień czy jak teraz jak ma 2 lata a kupy fiolkami nie pachna. Mąż pierwszy kupę wyczuje bo ma bardzo wysilony węch. W szpitalu jak nie mogłam wstawać do małego to on zmieniał pieluchę i mi go podawał. Synek jest tak samo mój jak i jego i naturalne wydaje się opieka nad nim zaczynajac od karmienia a kończąc na przebieraniu czy kąpaniu - jak jestem w pracy do 22 to wszystkie normalne procedury od godz 14 wykonuje mąż. A w weekend dzielimy się po równo, jak jestem zajęta w kuchni to normalne ze to mąż idzie ogarnąć małego. Czasem jest bunt ze strony Wiktora ze to on chce by mama go przebrała ale na to nic nie poradzę.No wiesz jak kiedys zostawilam mala jeszcze roku nie miala to bylo w marcu na 3 godz.wracam a Miska jeszcze nie miala drzemki-wczesniej drzemka max 11 a ona 15 godz.bez drzemki. No i zasrana oczywiscietatus nie czul oxzywiscie
![]()
Już on czułNo wiesz jak kiedys zostawilam mala jeszcze roku nie miala to bylo w marcu na 3 godz.wracam a Miska jeszcze nie miala drzemki-wczesniej drzemka max 11 a ona 15 godz.bez drzemki. No i zasrana oczywiscietatus nie czul oxzywiscie
![]()
A moja z kupy w gaciach nic sobie nie robi caly dzien moglaby chodzic.Nienawidzi jak sie ja przewija po prostu lubi byc zesranaJuż on czułliczył po prostu że jeszcze się trochę w pampa zmieści
![]()
Mój mały jak tylko ściągam spodnie to już się cieszy w głosA moja z kupy w gaciach nic sobie nie robi caly dzien moglaby chodzic.Nienawidzi jak sie ja przewija po prostu lubi byc zesrana![]()