• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
u nas teraz czytamy ksiazeczki a wczesniej jak jeszcze go nie interesowaly az tak to śpiewałam i tańczyłam 🙈 jak sam juz siedzial to sadzalam go na podłodze i dawalam występy 😂
Moja 2,5latka nienawidzi ksiazek.Jak jeszcze byla tyci tyci to zaczelam jej czytac wierszyki zeby cos do niej mowic.Od razu byl placz🥴Teraz jak przyniesie mi ksiazke to zaczynam jej czytac lub opowiadac to od razu nerw i fiu ksiazka jest wyrzucana.Ma jedna tylko ktora lubi,bez tekstu ze zwierzatkami roznymi i pokazuje lub nazywa co to za zwierz🙃Co bym dala zeby polubila czytanie,jak jeszcze byla w brzuchu to nakupowalam bajek i...moge je sobie wsadzic🤭

Moja 2,5latka nienawidzi ksiazek.Jak jeszcze byla tyci tyci to zaczelam jej czytac wierszyki zeby cos do niej mowic.Od razu byl placz🥴Teraz jak przyniesie mi ksiazke to zaczynam jej czytac lub opowiadac to od razu nerw i fiu ksiazka jest wyrzucana.Ma jedna tylko ktora lubi,bez tekstu ze zwierzatkami roznymi i pokazuje lub nazywa co to za zwierz🙃Co bym dala zeby polubila czytanie,jak jeszcze byla w brzuchu to nakupowalam bajek i...moge je sobie wsadzic🤭
u nas było podobnie syn nie lubił jak czytałam. Od niedawna polubił i teraz kocha jak mu czytamy, czy to przed snem czy w ciągu dnia. Ale zauważyłam ze zbiegło się to z chwila jak zaczął dużo mówić i chciał poznawać słowa. Teraz lubi piosenki z płyt DVD, ale wciąż nie lubi jak śpiewam - to chyba znak ze fałszuje 🤣🤣

Próbuje.
Mam.wode morska, na noc plaster aromactiv naklejony na łóżeczko, nasivin baby, inhalacje z marimer ale słabo idzie. Nie chce dać sobie odciągnąć, inhalacje nie na wszystko wielki płacz. Zresztą nie wiem czy odciągnąć jak mu się leje obecnie jak z kranu.
Dziś wjechały bajki by można było zrobić inhalacje chociaż na odległość. Wytrwaliśmy o miesiecy bez bajek a katar pokonał nasze postanowienia w 5 minut 🤣
W nocy pobudka co 30 minut i potem nie śpi godzinę. Jestem jak zoombie.
Trzeba przetrwać tydzień. Wiadomo katar leczony trwa 7 dni A nie leczony tydzień.
polecam olejek z tymianku. Kilka kropel na wacik lub jak ja robie na wkladke i przyklejam obok glowy na lozku. Meeega pomaga w nocy. Dawaj duzo pic, daj uderzeniowa dawke witC.
U nas inhalacji sie nie stosuje. Nigdy jilt tego nie zaleca. No i odciagaj, na sile jesli trzeba.

U nas inhalacje tylko z piosenkami na you tube🤦‍♀️. Inaczej ni dy rydy🤦‍♀️. Na szczęście rzadko je robię, bo jestem wielkim przeciwnikiem bajek i telefonów u tak małych dzieci😉. Jak mały bedzie miał ze 2,5 roku to może mu puszczę jakas bajkę🤔. Ofkors na tv, nie na telefonie
a wg mnie bajki sa spoko. Dla moich dzieci super zrodlo polskiego, fajnie sie z nich ucza. Bluey leci tylko po polsku i to jest naprawde chyba najlepsza bajka jaka Widzialam kiedykolwiek 😬

przyjdzie na pewno na nia czas 🙂 jeszcze sie naczytacie 😀 u nas kroluje kicia kocia i kubus puchetek 😀

mniej efektywne, ale my inhalowaliśmy przez sen, lekarz nam powiedzial, ze jak jest problem to lepiej tak niż wcale (tylko to było lekiem, a nie solą). Teraz bajeczki, ale 2.5 prawie to już co innego niż maluszek.
Próbowałam przez sen wczoraj 40 minut za każdym razem pobudka i płacz. Robiliśmy z mężem podchody. Normalnie kabaret ;). Dałam spokój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry