• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
madzialenak no to super :-) ciekawe, czy jutro po południu będziesz już Sebusia przytulać :-D
Sylwia masz jakiś stomatologiczny super przepis na krwawienie dziąseł w ciąży? bo moja dentystka generalnie to olała i nic nie poradziła :zawstydzona/y:
domat nooo, to teraz już będzie tylko dobrze! :-D córcia-twardziel!

Ostatnia edycja:
Sprawdzam i sprawdzam, czy już coś się zaczyna, Madzialenak, trzymam kciuki, żeby na Zaspie podjęli dobrą decyzję, cokolwiek to będzie - czekanie czy wywoływanie. Na pewno masz już dość, jak każda pod koniec, ale kochana, już naprawdę niedługo.

Lawendowy - super, że zaaplikowałaś więcej luteiny, na pewno nie zaszkodzi, Sylwia ma rację! Jeśli tylko można coś zrobić, żeby pomóc szczęściu, to trzeba to zrobić :)

Domat, cieszę się, że córeczka silna i dzielna, teraz już z górki i czekanie na domek :)

Przepraszam, że nie piszę wszystkim, ale jestem jak to o tej porze bywa, padnięta...

domat - bardzo się ciesze, że się odezwałaś. Twoja córcia to silna kobietka i daje radę, super. Trzymam kciuki, żeby dalej rosła i żebyście niedługo wyszły do domku, pozdrawiam.

madzialenak - cieszę się, że miejsce na Zaspie na Ciebie czekało :-) Ty spróbuj powoli wyprowadzać Sebusia, a my za to będziemy mocno trzymały kciuki :tak: Pozdrawiam.

Tutaj także trzymają nawet do końca 42 tygodnia. Leży ze mną dziewczyna, która miała 3 skierowania na cc (2 od lekarzy z tego szpitala) ze względu na złe ułożenie córeczki, już była nawet na sali operacyjnej ale ją cofnęli i teraz jej każą rodzić naturalnie a jak się nie uda to zrobią cc. Także w każdym szpitalu jest coś nie tak.

Madzialenak w każdym szpitalu znajdzie się coś co nie do końca bedzie nam sie podobało ale z własnego doświadczenia wiem ze najważniejsi są ludzie..życzę Ci kochana szybkiego i bezbolesnego porodu i tylko życzliwego i opiekuńczego personelu, obyś jak najszybciej mogła tulic w ramionach swojego Małego Księcia

Miłego dnia dla Wszystkich...
Podczytuję Was co jakiś czas staram się byc na bierząco ale nie udzielam się bo to forum dla ciężarówek ...ale mam zamiar niedługo dołączyć :tak: także oczekujcie mnie:-D BUZIAKI

reklama
Madzialenak, trzymaj sie tam!!! Moze pobiegaj tam po korytarzach i moze cos sie ruszy, zeby tam za dlugo nie byc...

jak to ja cofneli? A skierowanie do cc to nie rzecz swieta? Jak oni tak moga. Boze. Ja juz chyba po nocach spac nie bede. Same okropne szpitale dookola!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry