• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Matylda mi kazali zrobić bete dopiero 12 dpt, ale ja nie wytrzymałam i 8 dnia zrobiłam zwykły test ciążowy "sikańca":):)No i wyszły dwie krechy choć druga bledsza, a potem 12 dnia ładna betka.....
dziewczynki co do Luteinki jakoś zniosę te codziennie wypływy:):)też mam cieniutkie wkładki..i jest w miarę....za to te zastrzyki mnie dobiją....dzięki za pomoc , dzisiaj wstrzykuję w udko:)chociaż tam sam tłuszczyk:):) he he, podbudowałyście mnie ,że może tylko do końca pierwszego trymestru...

reklama
Matylda
mi tez kazano testować już 8dpt (test beta) bo miałam podane 5 dniowe a to już jest 13dpo więc wynik jest wiarygodny ....ale ze strachu poszłam robić 11dpt

Kochane dziewczynki, baaardzo Wam dziękuję, za miłe słowa, kciuki i Wasze odpowiedzi. Ja mam test krwi w środę , więc mnie trochę uspokoiłyście, bo się bałam, że wynik nie będzie wiarygodny. Ale skoro Wera testowała jeszcze wcześniej, to ja chyba jutro zrobię sikańca ... bo doczekać się nie mogę :) Ściskam Was mocno i jeszcze raz dziękuję!

Matylda czyli od srody to juz na dobre u nas zagoscisz! trzymam kciuki. i za wszystkie inne potczytujace nas dziewczynki tez trzymam mocno kciuki! niech nas bedzie coraz wiecej!

kwiat lotosu
jestem w szoku !!:szok:, Ty masz taki brzuch jak mój w 26tc , ile masz w pasie mierzysz się ? ja obecnie mam 95cm ......

a tak w ogóle to witam wszystkie :-)co słychać ?
u mnie strasznie gorąco, ledwo żyję :sorry2:

Byłam dzis na USG i wszystko ok, Hania waży 1,74kg

a poza tym to jestem w szoku, bo jeszcze rok temu miałam grupę cytologiczną 3stopnia i dużo zmian, a teraz odebralam wynik i grupa 0, żadnych zmian , wszystko cacy :-)

kwiat lotosu
jestem w szoku !!:szok:, Ty masz taki brzuch jak mój w 26tc , ile masz w pasie mierzysz się ? ja obecnie mam 95cm ......

a tak w ogóle to witam wszystkie :-)co słychać ?
u mnie strasznie gorąco, ledwo żyję :sorry2:

Byłam dzis na USG i wszystko ok, Hania waży 1,74kg

a poza tym to jestem w szoku, bo jeszcze rok temu miałam grupę cytologiczną 3stopnia i dużo zmian, a teraz odebralam wynik i grupa 0, żadnych zmian , wszystko cacy :-)

Brawa dla Hani, jaka już duża dziewczynka, super :)
Ja mam w pasie 98 cm :zawstydzona/y:

kwiat lotosu
ale przeciez nie masz się co przejmować, bo widać na zdjęciach że jesteś szczupła, w pasie no masz więcej niż ja, ale Ty masz w brzuszku dwójeczkę......mi w ogóle to każdy mówi że wyglądam na 5 miesiąc a nie na 7 ;-), no ale przed ciążą ważyłam 46kg, więc miałam sporą niedowagę

Witam was moje kochane,wiem ze nie powinnam jeszcze robic testu ale mialam bardzo pozytywny sen dzis i z rana zrobilam test i wyszedl pozytywny:)!!!!za pare godzin zrobilam drugi i wyszedl rowniez pozytywny:)nie chce sie nakrecac ale sie nie da rany co mam myslec jestem 8dpt co myslicie?wyniki byly ladne i baaaaaardzo wyrazne mozliwe by okazalo sie za pare dni ze to bledny wynik?:( prosze co myslicie?

reklama
Witam was moje kochane,wiem ze nie powinnam jeszcze robic testu ale mialam bardzo pozytywny sen dzis i z rana zrobilam test i wyszedl pozytywny:)!!!!za pare godzin zrobilam drugi i wyszedl rowniez pozytywny:)nie chce sie nakrecac ale sie nie da rany co mam myslec jestem 8dpt co myslicie?wyniki byly ladne i baaaaaardzo wyrazne mozliwe by okazalo sie za pare dni ze to bledny wynik?:( prosze co myslicie?

Super :))) A miałaś podane blastocysty? Mi przy blastakch właśnie wyszedł sikaniec chyba 7 czy 8 dpt :) Testy się raczej nie mylą jak już pokażą 2 kreski, chyba że jakieś leki, któe brałaś zawierały hcg, wtedy może być sfałszowany. Pewnie nie możesz zrobić betki ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry