A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
. Też byłam nastawiona na kołyskę na prąd, ale bardzo bym chciała znaleźć taką, która będzie nam służyła chociaż rok. Może uda mi się coś jeszcze znaleźć.
. Wiktorek waży już 1073 g
i ze wszystkich pomiarów jest 2 tygodnie do przodu. Według długości kości udowej jest bardzo długi :-). I mój mały mężczyzna zmienił położenie z poprzecznego na podłużne główkowe 
. Wszystko wygląda prawidłowo, tylko niestety mam wysoki poziom TSH i mam teraz jak najszybciej pójść do endokrynologa :-(. Jak mus to mus.no nie wiem czy ten szpiworek sie zmieści do gondoli ja mam taki Womar - serce przy sercu. Produkty - Śpiwór No20 wełna tylko czerwony on jest przedłużany i w wersji krótszej ma 80 cm i idealnie pasuje do gondoli x landeraAleksandretta mi dzisiaj przyszedł śpiworek wełniany Śpiworek,śpiwór do wózka fotelika sanek110cm WEŁNA (3718484409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ( ja mam taki jednokolorowy błękitny). Do tego mam pajaca -kombinzon z weluru z fixoni i chyba żadne zimno nie będzie nam straszne.
.
.