Zuzia2011
Fanka BB :)
Gotadora - fluidki zlapane
Zycze maluszkom zeby kolki jak najszybciej odeszly w zapomnienie...
Lawendowy - tobie rowniez dziekuje za fluidki, bardzo bym sie chciala znalezc na tej waszej liscie ale poczekam do testu - a widzisz nawet nie liczylam ze jak sie uda to termin by byl na wczesien
)
Faktycznie ze na forum ostatnio duzo chlopakow - ale lawendowy rozpoczela w koncu sezon na dziewuchy hihi... pamietam ze rok temu o tej porze byl niezly urodzaj i jak mocno trzymalysmy kciuki za betki - dzisiaj juz wiekszosc jest mamuskami - przydalo by sie znowu uzupelnic kalendarz
Lilia - bylo by cudownie - ja to jestem z tych raczej pesymistycznych i boje sie pomyslec zeby moglo nas tyle szczescia spotkac
Martka - ty juz na finiszu - zycze szybkiego porodu - taki prezent na swieta to najcudowniejszy prezent
A choinke masz super w tym roku - moj kociak jak wychaczy dzwonek na choince to tak dlugo bedzie dzwonil az spadnie
Lawendowy - tobie rowniez dziekuje za fluidki, bardzo bym sie chciala znalezc na tej waszej liscie ale poczekam do testu - a widzisz nawet nie liczylam ze jak sie uda to termin by byl na wczesien
Faktycznie ze na forum ostatnio duzo chlopakow - ale lawendowy rozpoczela w koncu sezon na dziewuchy hihi... pamietam ze rok temu o tej porze byl niezly urodzaj i jak mocno trzymalysmy kciuki za betki - dzisiaj juz wiekszosc jest mamuskami - przydalo by sie znowu uzupelnic kalendarz
Zuzia - ja tu tak incognito jestemWiesz co, zważywszy na naszą praktycznie taką samą historię, ale byłyby jaja jakby nam się udało i termin porodu miałybyśmy na ten sam dzień
![]()
Lilia - bylo by cudownie - ja to jestem z tych raczej pesymistycznych i boje sie pomyslec zeby moglo nas tyle szczescia spotkac
Martka - ty juz na finiszu - zycze szybkiego porodu - taki prezent na swieta to najcudowniejszy prezent

. Wczoraj przez telefon jak ze mną rozmawiała, zaczęła się zastanawiać co kupić. Ma bardzo dużo ubranek różowych i stwierdziła, że musi je zmienić. Tak to jest jak się kupuje pod kolor płci, ja kupowałam teraz uniwersalnie, beże, zielenie, żółć, tak aby pasowało dla obu płci.
). Wpadł mi w oko i chyba taki zostanie. Prawdopodobnie na dniach go zamówię. Jeszcze się zastanawiam nad bujaczkiem i też już mam coś na oku. Jak już kupię obie rzeczy to ogłaszam koniec kompletowania wyprawki dla młodego. Oczywiście wszystko co będzie jeszcze potrzebne, a nie jest kupione będzie już dokupowane po porodzie.
. Mimo że nie ogłaszały się te gabinety, że poszukują lekarza. Jestem w szoku, bo jak przeszło 3 lata temu szukałam po stażu pracy, to jeździłam z rozmowy na rozmowę, wysyłałam tony CV i pupa... A teraz byłam już na jednej rozmowie, od razu dostałam pracę, tylko zrezygnowałam ze względu na dojazd. Myślałam, że mój brzuch kogoś przerazi, ale póki co pytają się jak planuję okres poporodowy i to wszystko
[/FONT]