• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej Aniołeczek!:-D
Witam tez wszystkie mamusie:-D
Aż wstyd,że się nie udzielałam na tym wątku no ale jakoś tak wyszło:zawstydzona/y:
Już jestem na końcówce więc niedługo będę przeżywać te wszystkie chwile związane z narodzinami małej istotki.
Ale fajnie poczytać jak Wasze dzieciaczki rosną:-)
Pozdrawiam Was serdecznie:tak:

lolitka- ale pewnie i tym rzem wam się uda i synuś będzie miał rodzeństwo

magdusia witaj:) co tam u ciebie? jak sie czujesz... ja jakoś zaniedbałam tamten wątek i teraz juz za duzo tego żeby nadrobić:)

aniołeczek a dzięki czuję się bardzo dobrze-jesli nic mnie nie złapie wcześniej, to 6.09 stawiam się na oddział,a termin mam na 12.09-także czasu mam mało,a torba jeszcze nie spakowana, ale w tym tyg.zamierzam to zrobić:-DA co tam u Ciebie?Jak się czujesz?

magdusia31 powodzenia juz niedlugo na porodowce :tak:
anioleczek ani sie obejrzysz i bedziesz rodzila za magdusia ;-)
Ja juz tesknie za brzuszkiem,a niedawno co rodzilam.....czas szybko leci,moj synus skonczyl 8 miesiecy :szok: To sa normalnie jakies jaja,z malego slodkiego bobaska wyrasta lobuziak,ale bardzo slodki i uroczy:tak:Moje malenstwo :rolleyes2: Wlasnie zasnal slodko,fajnie bo mam caly wieczor dla siebie :-)

Pozdrawiam mamuski i przyszle mamuski :-)

ja czuję sie dobrze. nie mam nawet ciążowych dolegliwości typu jakieś mdłości czy wymioty nic z tych rzeczy. Ciażę znoszę bardzo dobrze zaczyna być widać brzuszek- w końcu zaczoł się 4 miesiac. termin mam na 21.02

magdusia zdążysz jeszcze i torbę spakować. a wiesz co będzie? córa czy syn?

czarnykot wiem że leci:) dopiero co stresowałam sie procedurą itd a tu już moje maleństwo jest ze mną i zaraz sie urodzi:) chociaż już chciałabym czasem je mieć i móc przytulić:) ale przyjdzie i na to czas...
Troszkę sie obawiam pogodzenia dziecka i studiów dziennych bo zostaję sama- mój mąż mieszka cały tydzień w innym mieście ze względu na pracę. pomoże mi moja mama ale pewnie łatwo nie będzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry