Witam nowe dziewczyny i ciesz sie ,ze w koncu ktos do nas dolaczyl Co prawda wiekszosc z nas zostala juz mamusiami,ale chetnie pomozemy i doradzimy wam jesli bedzie taka potrzeba
kretowinko mi tez udalo sie zajsc w ciaze za 1 razem in vitro i rowniez z mezem staralismy sie o dziecko z 5 lat.Ja powiedzialam w pracy od razu,bo mam dosyc ciezko i chcialam zeby wiedzieli,ze nie bardzo moge sie przemeczac,a zwlaszcza pierwsze 3 miesiace.A rodzinie powiedzialam jakos jak bylam w 6tc.
zosia k podjadaj na mdlosci,mniej zawsze cos pod reka,jakiegos krakersa,migdaly tez pomagaja,marchewka,kromka chleba.Mi bardzo pomagaly zielone jablka te takie kwasne,moglam jesc i jesc.Mdlosci meczyly mnie prawie od samego poczatku az do 4 miesiace,wiec troche sie pomeczylam,do tego zyganko brrrr.....ale i tak bylo mega warto dla tego mojego malego czorta hehe
anioleczek ja ruchy poczulam w 21tc,a to dlatego ze mialam lozysko przodujace i troszke mi sie opoznilo.maly walil w lozysko a ja nie czulam hehe.No ale potem sie rozkrecil na maksa i nie raz w nocy chyba w pile gral w brzuszku
karamel trzymam kciuki,zeby wszystko okazalo sie pozytywnie.Nie zamartwiaj sie,napewno na usg zobaczysz piekne seruduszko

Przypomnij jaka mialas bete? czytalam na tamtym forum,ale z glowy mi wylecialo.