• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Karamelku mnie dziewczyny nawoływały i ja cię nawołuje nie wczytuj się w internet, bo ja tak robiłam, kuło mnie w jajnikach,a teraz kłuje mnie w pępku. Tak ma być i tyle, dzidzia rośnie. I mnie rzeczywiście bardziej po prawej stronie ale nie wiem czym to było spowodowane. Bedzie dobrze. USG już za chwilę tak?

reklama
karamel spokojnie,to macica sie powieksza i wiazadla rozciagaja :tak: Czasami bedzie bolec z lewej,czasami z prawej.Jakby nie bylo,maluch zaczyna sie rozpychac ;-)

MoonDust co do laktacji,to u mnie tez bylo sporo pokarmu.Na poczatku jakis tydzien musialam odciagac,bo maluch nie wyrabial.W szpitalu kazali mi go wybudzac,co 3 godziny i za kazdym razem tak sie darl,ze ciezko go do piersi bylo przystawic.Lekarz zgodzil sie budzic go co 4 godziny,ale przewaznie sam budzil sie po 3-3,5 godziny wyspany i chetny do jedzenia:tak: Wiec nie wydaje mi sie zeby budzic go na sile co 2 godzinki,zglodnieje,to sam wstanie:-)

U nas ok dziewczynki.Za nie caly miesiac wracam do pracy.Z synkiem zostaje maz na 3 miesiace,na taciezynskim :-) Nie wiem jak ja to ogarne...z jednej strony sie ciesze,ze wroce do pracy,z drugiej wiem,ze bede myslec non stop o tym moim szkrabku malym:sorry:

Jestem po wizycie. Maluszek jest o tydzien większy niż wynika to z OM rośnie ładnie rusza się cały, ale nie waruje jakoś specjalnie. Bawił się swoją dłonią rozkładając i składając paluszko:)
Słyszałam bijące serduszko:) cudnie:)no i wyniki badań prawie ok- mam tylko jakieś bakterie w moczu dostałam na to urisept 3x2 i kolejna wizyta 09.10:) Prawdopodobna płeć- chłopak:)

Aniołeczku super wiadomości, dobrze że maleństwo dobrze się rozwija i że było katywne podczas badań, to musi byc niesamowite.

Karamelku i tak trzymać, mnie wczoraj znowu kuło w pępku, troszkę w pochwie, zawsze jest ten strach, ale trezba sobie wmawiać że wszystko jest dobrze i to macica się rozciąga.

Kretowinko jeszcze raz gratulacje, będę dwa maleństwa. Supcio.

MIłego dnia dziewczynki

reklama
dziekuje dziewczynki za cieple slowa i wsparcie :) maluchy nie sa za duze, jeden ma 1,6 a drugi 1,5mm :) bardzo sie mecze w pracy, po ok. dwoch lekcjach nie mam juz fizycznie sily mowic, chociaz mam naprawde luksusowe warunki pracy i grzeczne dzieci. wracam do domu i nie wiem co ze soba zrobic. nie mam sily gotowac obiadu, na nic do jedzenia nie mam ochoty, ale czuje glod, tylko jem cokolwiek, bo i tak po 2 gryzach odechciewa mi sie. to jedyny objaw jaki teraz mam, no i moze juz powiekszony dol brzucha (mozliwe ze tak predko? jestem szczupla osoba). piersi nie rosna, troche nabrzmialy przed transferem i stanely w tym samym stanie. a brzuch mnie ciagnie kilka razy dziennie caly czas tak samo od kilku dni przed terminem @ do teraz. i jeszcze te zatkane uszy! od ponad tygodnia mam zatkane uszy i nie wiem czy to od ciazy, czy nie (a jak nie to niby od czego, nic mi nie dolega) ale doprowadza mnie to do szalu!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry