• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ona ja pralam wszystkie kocyki i przescieradla. Poscieli nie bede uzywac wiec nie mialam problemu ale mysle ze trzeba. Ale rożków np nie pralam bo sie balam ze mi sie usztywnienie rozwali w pralce

reklama
esiek tez tak o kocykach myslalam bo to nie wiadomo kto dotykal tez w sklepie:)

a powiedz mi bo ja planuje tylko wyplukac w plynie wystarczy?

co wogole kupilyscie do prania i plukania jakiej firmy?

Ona - wszedzie pisza ze trzeba prac i to w min.40 stopni. Ja pralam na 30wszystko i to na 15min program. Ale w proszku to trzeba, plyn tylko zmiekcza a nie pierze. Ja mialam i proszki i plyn firmy Dzidziuś.

Esiek śliczny kącik :happy: tapeta bardzo ladna i dobry pomysł z tą podkładka pod literki, raz że można przenieść a dwa ze sa bardziej widoczne :tak:
Ja planuje literki materiałowe, już nawet wybralam :sorry:

Ona ja mam do prania Jelp, i planuję wszystko na 40 stopni na krótki program. Tylko reczniczki i pieluchy tetrowe i flanelowe chyba na 60 wrzucę ...

Torbę też bym chciała niedługo spakować ale nie mam jeszcze wszystkiego kupionego a nie chce mi sie tego na raty robić :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
a ja zamówiłam 80E, bo juz teraz nosze 80D.

Ja uprałam wszyyyyystko, łącznie z wyściółką gondoli, przykryciem na nóżki, cały fotelik samochodowy rozebrałam i uprałam łącznie z daszkiem i moskitierami.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry