• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hihih a ja mam marne 75B :(
Z moich rozkow nie dalo sie wyjac usztywnienia :(

Bzibziok to ty jestes sterylna. :) Ja mam dwa psy w domu spiace wszedzie wiec i tak niestety Goska musi zyc z bakteriami czy chce czy nie.

reklama
Jakoś mi te rzeczy wózkowe strasznie śmierdziały plastikiem i foliami, pewnie przez to, ze wszystko szczelnie było popakowane i mi samej ten zapach przeszkadzał. Ale fakt, teraz sporo zapachów mi przeszkadza:-D Moze przez to, tak sie rzuciłam na to pranie. Chociaż wydaje mi sie ze ta wysciółka gondoli ma tak duzą stycznosc z buzia dziecka ze powinna byc wyprana.

Bzibziok ja na nia mam przescieradlo a te juz pralam
Mi na poczatku smierdziala ta kolyska (co ona232 tez ma taka sama) ale postala pare miesiecy i juz zwietrzala i jest ok :) A nawet budke od niej chcialam prac :)

reklama
Mieliśmy snuze pozyczona od znajomej ale ona nam parę razy stracha napedzila bo mimo ze jest wykończona guma w tym miejscu co dotyka brzuszka i wygodne to dla malucha , to jest grube i nie zawsze dotykala cialka i nam wyla w nocy. Nie wiem jaka nazwa jest tego co mamy . Napisze później bo teraz Hania SPI i nie chce jej rozbierać żeby sprawdzić. Trzeba wziąć pod uwagę to ze do momentu az nie odpadnie pepuszek trzeba zawijać pampersa żeby nie draznil i wlasnie dlatego ta snuza się nie nadawala. Po 2 dniach kupilismy inny i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry