• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna jesli na usg w Obcym wszystko dobrze to ja bym się nie denerwowała brakiem ruchów, jesteś pierworódką a my czesto wyczuwamy te ruchy poźniej... Jakaś gruboskórna jesteś i tyle :) Albo Obcy cały czas tylko w żołądek kopie i stąd te kłaczki, upodobał sobie tylko jedno miejsce :) A jeszcze ruchów będziesz miałą dość, bo jak dzieć rusza sie non stop to czasami oszaleć idzie...

reklama
Genna, kiedy to zlecialo że już półmetek minęłaś ;) Obcy po prostu spokojny chłopak ;) myśli jak ci dokuczyc po porodzie :)

Noce są coraz gorsze, każda zmian pozycji to przebudzenie. Brzuch dostaje takich dziwnych kształtów i tak się rozciąga we wszystkie strony że zaczyna być nieprzyjemne. A ulubione miejsce w które lubi sobie kopnąć ot tak dla zabawy to mój biedny pęcherz ;)

Magda znaczy sie z nocnikiem Musisz spac ?!?! :):) hihi a co bedzie jak bedziesz Miała jeszcze większy brzusio, M bedzie pomagał ci sie przekręcić :) :) :)
No nie wiem wlasnie kiedy to zleciało , za tydzien mam połowkowe :) ja mam susze w nocy, każde przekręcenie sie to pobudka na cos do picia, oczywiście mam
Pod ręką i prawie na śpiocha pije :) no i siku nadal co 5 min ale na szczęście w nocy raz wstaje

Miłego dnia cieżaroweczki :)

Cześć dziewczyny.
Magda to dopiero początek, korzystajcie z dobroci drugiego trymestru, bo potem będzie gorzej, pod koniec zamaist wypocząc przed porodem obędziecie skupiały się na siku:)))))))). Ja przynajmniej tak mam.

Genna na pewno Twój maluch zaraz zacznie walić cię takimi kopniakami że będziesz prosiła żeby przestal, Rozumiem Cię że sie denerwujesz bo ja w tym okresie jak mój doktor nie chciał zrobic mi usg to leciałam do innego aby się uspokoić ze wszystko ok. Dziś już tego nie robie bo moja córeczka bryka w brzuch prawie przez cały dzień, chyba już ma jakieś adhd.

reklama
Madzia, domyślam się że będzie coraz ciężej.
Przez weekend przestałam dopisać się w moją ramoneske ... w piątek zapinalam zamek a w poniedziałek zabrakło mi ze 2 cm :) szok! Brzuch zmienił kształt tak mi się wydaje.

Dziewczyny pytanie dotyczące wycieków siary z piersi... Czy zdarzało się wam że naprawdę dużo tego było? Budzę się rano i szok bo na piżamie plama wielka. Czułam w nocy że pocieklo ale nie chciało już mi się wstawać bo ile można tylko nie myślałam że w takich ilościach. Do tej pory plamki malutkie się zdarzały ze 2~3 krople a teraz potop ;) Chyba będę zmuszona nabyć bawełniany stanik do spania i wkładki laktacyjne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry