Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przy czym ja jak odkurzacz mogłabym wcinać i wcinać. Teraz mam jeść mięso, ryby, podroby, buraki i kolejne leki am brać. Na pocieszenie - estrofem i luteine podjęzykową odstawiłam a od poniedziałku mocno zmniejszam dawkę tej dowcipnej. Teraz sobie popijam sok z buraczków, taki jednodniowy, żeby żelaza dostarczyć. No i widziałam moje szkraby. Mają po 3cm i fikały aż miło było patrzeć. Tatuś coś zbyt szkliste oczy miał, żeby nie zauważyć, ale widział Łobuziaki pierwszy raz.marcysiowa - po prostu jedz duze ilosci produktow zawierajacyh zelazo. bo tabletki tabletkami a kazdy organizm ma inne wchlanianie tych tabletek. z natury napewno wiecej skorzystasz. wiec jedz duzo pestek dynii, slonecznika, sezamu, kakao, kasza gryczana, morele. aby zwiekszyc wchlanialnosc zelaza zjadaj duzo wit C.... pamietaj ze sa produkty ktore hamuja whclanianie zelaza jak np mleko czy sery....