sznurki
Fanka BB :)
Och one sa pyyyszne!!!Sznurki właśnie robię ciasteczka maślane z Twojego przepisu, już się pieką :-)
nie mozna ich tylko za mocno spiec to beda sie rozplyly w ustach ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Och one sa pyyyszne!!!Sznurki właśnie robię ciasteczka maślane z Twojego przepisu, już się pieką :-)

Widzieliśmy dokładnie, że siusiaka nie było między nóżkami, reszta parametrów w normie. Dostałam skierowania na róóóóżne badania (usg prenatalne, morfologia krwi, bad ogolne moczu, Aspat, AIAT, kwas moczowy, Na, K, glukoza na czczo, test obciążenia 75g glukozy, białko całkowite, kreatynina, toxo, TSH, ft4), no i muszę się zorientować jak to jest z tym USG 3d/4d. No i wydarzył się cud! Wlazłam na wagę pełna stresu ileż to już przybrałam a tam niespodzianka! 77kg! Byłam pewna, że co najmniej 2kg więcej, więc narazie 8kg na plusie. 2kg/miesiąc tym razem- jest ok
Moja dr dała mi radę, że rozkurczowe oprócz nospy są też: czopki scopolan supp i można też brać luteinę 2X2 przez 2,3 dni. Skonsultowałam wszystko, co potrzebowałam, następna wizyta jakoś pod koniec stycznia. O szpitalu mamy gadać później, wie któraś z Was cokolwiek o szpitalu Orłowskim i na Karowej???? Warto?