reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Szczerbatka, Bziumelka pewnie urodzicie tego samego dnia :-D trzymam za Was kciukole :-)

Kotuska to taka raczej drobna klinika prawda? ostatnio przejeżdżając przez Gdynię widziałam że jest tam takich kilka drobnych klinik

szczerbatka, kciuki za Was!!! Szybkiego i bezbolesnego porodu. Dasz radę ;-) I czekamy na maluszka :)

Hania, no tak czas leci szybko i już mam za sobą połowę ciąży. Najbardziej widzę to po suwaczku jak idzie do przodu. Ale to dobrze, bo wreszcie będziemy mogły przytulić nasze kruszynki ;-). A co do lekarzy, to ja muszę swojego objechać na kolejnej wizycie, bo zaczyna mnie wkurzać. Nic mi nie mówi, pisze w opisie usg, a potem ja w domu czytam i dowiaduję się pewnych rzeczy i zaczynam panikować. Tak jak z łożyskiem - mówił, że jest na tylnej ścianie, a po miesiącu na połówkowych lekarka napisała, że na przedniej, to on dopiero potwierdził. Mam wrażenie, że lekarze traktują nas jako zarobek i po pewnym czasie mają nas gdzieś, bo już na tym etapie nie zmienię lekarza. A nie cierpię pilnować lekarzy i niestety w klinice musiałam wszystkiego pilnować i tu mm powtórkę z rozrywki.

to już końcówka stycznia, powoli maluszki decydują się na wyjście i niedługo maluszki z lutego będą się pchać na ten świat :-). Szykuje się dużo emocji :)

reklama
Do góry