• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia jaki wózeczek i łóżeczka wybraliście?

Medalikara to rzeczywiście mieliście fotografkę. Ona profesjonalnie się tym zajmuje, czy dopiero zaczyna? Te zdjęcia co pokazalas jakie byście chcieli są cudowne. Ale może photoshop zdziala cuda i nie bedzie widać ani kuwety ani bałaganu. Ja mialam sesje w 35tc w sumie też nie dokońca taka jak chcialam, nie jakaś mega profesjonalna, ale liczylam sie z tym bo daliśmy tylko 150 zl.A takie sesje ogólnie sa drogie. Ale źle nie jest, pamiątka bedzie a najbardziej cieszy szczęście w oczach męża na tych fotkach ;-). Pochwal się nam efektami. Ja zdjęcia z sesji dalam na naszą grupę na FB.
Heh mówisz ze z porodem jeszcze Ci się nie spieszy, a na kiedy masz termin? Ja w sumie powiem szczerze ze tez nie czuje sie na rodzącą. Wiadomo moze to przyjsc nagle, ale poki co oprocz kłucia w szyjce czasami to nic nie dolega. Od dzisiaj postanowilam normalnie funkcjonowac, bo ostatnio duzo odpoczywalam by donosić. Wizyte mam 11.02 bylam pewna ze jej nie dotrwam, a tu sie zapowiada ze jeszcze sie z moją lekarką zobaczymy :sorry:. Choć ciekawa jestem jak sie ma moje rozwarcie, Esiek kiedyś pisala ze miala 2cm od 35tc i gdyby nie CC w 38tc to by dalej chodzila. No zobaczymy we wtorek, nie wykluczone ze powiekszylo sie u mnie i prosto z gabinetu lekarki pojade do szpitala na porodówkę haha ale by była niespodzianka :-D. Bo 2 tyg temu mialam na 1 cm wiec cholercia wie jak jest teraz :D.

Genna chyba dziś nas zapozna oficjalnie z Franiem, tak coś czuje ;-)

reklama
Ewelina gratuluję ślicznego synusia :-). poród - niezła akcja. Ja to pewnie na zawał bym zeszła ze strachu.

Genna współczuję tych przeżyć. Tyle już przeszłaś i jeszcze taką masakrę zafundowali tobie w szpitalu. Może już Franio jest z tobą. Oby tak było.

Kasik, Olusia zdjęcia pojazdów poprosimy :-D

Anulla nawet nie wiesz jak się cieszę, że łożysko się podniosło. Może ja też się doczekam. W sobotę na ip było bez zmian :-(

Kiki trzymam kciuki!

Dzisiaj napadłam na lidla i obkupiłam moje dziecie. A obiecywałam sobie, że już ciuszków nie będę kupować :-D

Hej dziewczyny jestem tutaj nowa mam pytanie do was moze ktoras tak miala Jestem po zaplodnieniu dzis 20 dzien wynik bety jest odpowiedni co do 6 tc ale mam bardzo niski progesteron bo tylko 0,28 strasznie sie wystraszylam nie wiem co mam robic czy to juz przekrasla moje szczescie pomóżcie mi

Medalikara moze nie bedzie tak zle:) poczekaj na foty i zobaczysz moze cos fajnego z tego wybierzesz....a jesli to był prezent a Ci sie nic nie spodoba to moze idzcie tam gdzie chcecie....
co do sesji ciążowej to ja sie zapisłam na 21 lutego i bede miec cos w ten deseń
Sesje ciążowe | MDfotografia Daniel Jędzura, Fotografia Ślubna, Fotografia Dziecięca, Sesje dla modelek, Sesje brzuszkowe
400 zł bede płacic, tylko musze sobie wybrac jakies pozy

gena hop hop odezwij sie bo sie martwimy co z Wami??

co do wózka to ja sie pochwale bo juz mam czarny
WÓZEK3w1X-LANDER X-A 2015 MAXI COSI CABRIOFIX+BAZA (5024210956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i zamowiłam sobie czerwone kokardki z imieniem o takie:)
kokardka wstążka czerwona wózek imię piłka (5060366856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Olusia to łózeczko mamy takie samo prawie tylko ja mam całe białe.....jak Ci przyjdzie to daj znac co o nim sadzisz, bo my je na razie tak wyciagnelismy z opakowania i srednio jestem zadowolona, sa miejscami takie niedoróbki i wydaje mi sie ze te frony co miały byc białe sa takie zółtawe:/ nie wiem jak to bedzie wygladac jak złożymy, ale ja jestem srednio zadowolona na zdjeciach lepiej wyglada

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry