reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzisiaj bardzo dokucza mi kość ogonowa...No i pachwiny. Nie wiem czy jest to związane z wczorajszym badaniem USG czy nie bo nie rozwalałam nóg za bardzo tyko raczej na prosto....więc chyba od macicy. Kupiłam sobie nospę i jedną wziełam. No i ten acard 75 ale babki w aptece się dziwnie patrzyły ale powiedziały ze jak nie na wlasną rękę tylko lekarz zalecił to ok....
Ha przyzwyczajaj się :p jeszcze trochę i ból pachwin będzie przyjemnym wspomnieniem ;)

Kinia to jak nic chlopak :) Chociaż to różnie bywa :) U kuzynki do dnia porodu była córka urodził sie chłopak :D I M kuzynki awanturę zrobił w szpitalu, że mu dziecko podmienili :)

Czesia i Kinia powiedzcie mi, czy Was też kłuło lub kłuje nadal niby w jajnikach? Nie wiem czy mam sie niepokoic i dzwonić czy to normalne. Żadnych plamień nie mam tylko od czasu do czasu takie kłucia.
Znów mi dziś niedobrze masakra

reklama
Do góry