• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka mówiłam Ci nie raz, nie dwa, że zapominasz o swoich cudownych tableteczkach :p I dlatego nie możesz nic załapać :p
teraz tez pomyslałam 3 razy o co ci chodzi ;p

Czy wy też byłyscie takie leniwe na początku ciązy? Ja dzisiaj gotuje swój pierwszy obiad od pomidorowej czyli od soboty? a tak jadę na owocach aby najmniej mycia było :) no i ciagnie mnie do owoców :) a teraz robie spagetti tak mi smierdzi mieso ze musialam dodac tone czosnku zeby zabic ten smrod

reklama
Kinia to jak nic chlopak :) Chociaż to różnie bywa :) U kuzynki do dnia porodu była córka urodził sie chłopak :D I M kuzynki awanturę zrobił w szpitalu, że mu dziecko podmienili :)
Haha no to grubo, co będzie to będzie. Byle zdrowe. Siły jedynie nie mam. Odkurze i już dyszę. Tez tak macie ?

Czesia i Kinia powiedzcie mi, czy Was też kłuło lub kłuje nadal niby w jajnikach? Nie wiem czy mam sie niepokoic i dzwonić czy to normalne. Żadnych plamień nie mam tylko od czasu do czasu takie kłucia.
Znów mi dziś niedobrze masakra
Spoko Ewelinka, to normalne. Mnie nadal coś szarpie od czasu do czasu wiec to normalne chyba. Przestałam już szaleć bo na głowę dostać można. Najważniejsze że nie plamisz. To chyba najgorsze z możliwych objawów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry