pisanka89
Fanka BB :)
oj tam oj tamCzyżby kolejna bystrzacha![]()
Agatek nie denerwuj się :* mi już nerwy przeszły prawie...za bardzo wszytsko biorę do siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
oj tam oj tamCzyżby kolejna bystrzacha![]()
To słuchaj tego : ja wystarczy ze się klade do łóżka i już samo to wywołuje zadyszke . A mąż mówi " jezuu co tak sapiesz ? " haha[emoji14]Ja po schodach wejde i już mam zadyszke[emoji14]i muszę od razu usiąść bo nie mam sił![]()
Bo suwaczek pokazuje ciaze wg miesiaczki. A na usg masz dzieciatko wieksze wiec i tygodnie polecialy w gore. Ale tak czy siak plod jest na rozwoju wg daty ost miesiaczki.Ale mój suwaczek źle pokazujeKilka dni do tyłu jest niż na usg
Ale co mi tam nie chce mi się go jakoś szczególnie poprawiać i tak nie umiem
![]()
hahah a nie wiem ja jeszzce poszukam dziewczyn jak zjem i porozsyłam linkiMam takie techniczne pytanie, czy na zesłaniu już jesteśmy wszystkie czy ktoś się zagubił w akcji?
Ups ... wymsknęło mi sięoj tam oj tam
Agatek nie denerwuj się :* mi już nerwy przeszły prawie...za bardzo wszytsko biorę do siebie![]()
Jeszcze parę dziewczyn w ciąży jest na tamtym wątkuMam takie techniczne pytanie, czy na zesłaniu już jesteśmy wszystkie czy ktoś się zagubił w akcji?
Padnę zaraz, odleżyny mówisz ? Kurde kupie sudokrem od razu i ze nasmaruje tyłek bo dziś od rana siedzę przy kompie i stukam z Wami haha. Jutro będzie piekło hahaja nie potrafię ocenić czy zbrzydlamzawsze tak samo wyglądam chyba ...tzn no gorzej wiadomo bez makijażu ;p ale nie mam krostek na twarzy czasem wiadomo jedna wyskoczy zza krzaka
Jedynie to male krostki na plecach po obu stronach na bokach ;/ chyba ze to odleżyny hahah
Masz szczęścieUps ... wymsknęło mi sięwiesz człowieków na żywo raczej nie widuję to chociaż tu se pogadam a co...a że chlapnę jęzorem za dużo...wybacz Pani moja
![]()
Ja już chyba z 3 tyg siedze na dupie a boli niemiłosierniePadnę zaraz, odleżyny mówisz ? Kurde kupie sudokrem od razu i ze nasmaruje tyłek bo dziś od rana siedzę przy kompie i stukam z Wami haha. Jutro będzie piekło haha