Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spoko, najważniejsze usg. Gin już tam Ci powie co widzi. Ale wiesz, lecą te tygodnie ze hej. Ja we wtorek może poznam płeć. O ile nie schowa się haha. Cicha nadzieja na syna jest....ja chyba też się będę decydowała na test Pappa ale do prenatalnych to jeszcze trochę. Myslę że bedę miała koło 10 czerwca
Hmmm ale usg nie szkodzi Bejbusiowi. Może nic nie mówił a pójdziesz i hop. Zrobi co trzeba. Nie martw się. Może chce ciut pózniej Ci je zrobić. Najwyżej zapytaj go jaki m plan. Ja tam mojego gnębie na każdej wizycie. W końcu od tego Go mam.Kinia ale mi nic nie mówi, że na kolejnej prenatalne. Wiem, że muszę morfologię, glukoze i mocz zrobić i przyniesc na wizyte.
Powiem Ci, że sie boję czy wszystko jest ok. Ale z drugiej strony może to i dobrze, ze często nie ma tego usg

a ty na jakim etapie jestes?Cześć dziewczyny, a z Kto po in vitro ktoś Was wyłonił? Też tam byłam, tu poszłam, ale nikogo akurat nie było już.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kinia na samym dole forum jest "Suwaczki" i tam klikasz. pozniej musisz pierwszy link jak ci wyjdzie wklaic w sygnatura w sowim profiluDziewczyny a teraz mam pytanie z innej beki. Tylko nie śmiać sięjak to zrobić ze macie pod profilem taki fajowy wykresik w którym tygodniu jesteście ? Ja tez chce taki
![]()
Jupi, ja nic kompletnie. Nawet ponoć wyładniałam. Eh tam nie ma coś rozmyślać. Już się niedługo okaże. Póki co odliczam dni do ślubu. W piątek kiecke odbieram. Ciekawe czy się zmieszczę hehehehe, ja znów mam nadzieję na córkęNiby dziewczynki odbieraja urodę
A mnie tak na twrazy i plecach wywaliło, gorzej niż dojrzewająca nastolatka
![]()
Ale że na pewno...czesc mamuskaAnia jestem
Tutaj możemy się wymieniać naszymi " ciążowymi" przeżyciami