• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oj nie przesadzaj z tym sprzątaniem. Ja tez muszę ogarnąc mieszkanie ale mam takiego lenia, że nie ma bata żebym sie wzięła za to :D
Ale jestem zz siebie dumna bo w końcu wyprasowałam wszystko :D Od 3 tyg sie zbierałam :D
Już nic nie sprzątam, zjadłam zupki i nawet nie wiem kiedy zasnęłam ,obudził mnie dopiero dzwonek do drzwi :-D tylko zakupy jeszcze dziś ogarnę i odpoczywam aż do jutra :-D

Dzień dobry :-) :)
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i wysoką betę :tak:
Ja dziś od rana sprzątać chciałam mieszkanie bo jutro córce urodziny wyprawiamy i dupa:oo2:ogarnęłam kuchnię i leżę bo jestem taka zmęczona, brzuch lekko dał o sobie znać więc odpuściłam. Ciekawe kto dokończy :-) :)
Miłego, spokojnego dnia :-) :)
Pewnie mąż bedzie musial
Ale najlepsze wyjscie to nie sprzatac przed impreza bo i tak nabrudza. Zawsze mo to ktos powtarza ale ja jakos nie moge tak :)

reklama
Pewnie mąż bedzie musial
Ale najlepsze wyjscie to nie sprzatac przed impreza bo i tak nabrudza. Zawsze mo to ktos powtarza ale ja jakos nie moge tak :)
Problem polega na tym że ja mam trzy koty w tym Maine coona i ich sierść lata wszędzie, meble całe obrane, podłoga wygląda jakbym je ogoliła więc nie ma wyjścia, ktoś to ogarnąć musi :-) :) i tak już na okna się nie porywam choć pomału przestają być przejrzyste :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry