ewelin86
Fanka BB :)
Pewnie tak, bo to jakoś usg + krew mówili. Tylko na czczo trza byc czy nie ?z krwi to pewnie będziesz miała te co ja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie tak, bo to jakoś usg + krew mówili. Tylko na czczo trza byc czy nie ?z krwi to pewnie będziesz miała te co ja
nikt mi nic nie mówił, nie byłam na czczo . Na wynik nie mają również wpływu leki, bo pytałamPewnie tak, bo to jakoś usg + krew mówili. Tylko na czczo trza byc czy nie ?![]()
ja właśnie jemNo to super, bo mam zamiar żelki zjeśc przed![]()
Takiego smaka narobiłyście mi tymi zelkami że trzy paczki musiałam otworzyć zanim znalazłam swój smakja właśnie jemkwaśne w cukrze
mniaaaam
stanęło na jabłkominkach
Już nic nie sprzątam, zjadłam zupki i nawet nie wiem kiedy zasnęłam ,obudził mnie dopiero dzwonek do drzwiOj nie przesadzaj z tym sprzątaniem. Ja tez muszę ogarnąc mieszkanie ale mam takiego lenia, że nie ma bata żebym sie wzięła za to
Ale jestem zz siebie dumna bo w końcu wyprasowałam wszystkoOd 3 tyg sie zbierałam
![]()
tylko zakupy jeszcze dziś ogarnę i odpoczywam aż do jutra 
Pewnie mąż bedzie musialDzień dobry
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i wysoką betę
Ja dziś od rana sprzątać chciałam mieszkanie bo jutro córce urodziny wyprawiamy i dupaogarnęłam kuchnię i leżę bo jestem taka zmęczona, brzuch lekko dał o sobie znać więc odpuściłam. Ciekawe kto dokończy
Miłego, spokojnego dnia![]()
Problem polega na tym że ja mam trzy koty w tym Maine coona i ich sierść lata wszędzie, meble całe obrane, podłoga wygląda jakbym je ogoliła więc nie ma wyjścia, ktoś to ogarnąć musiPewnie mąż bedzie musial
Ale najlepsze wyjscie to nie sprzatac przed impreza bo i tak nabrudza. Zawsze mo to ktos powtarza ale ja jakos nie moge tak![]()
i tak już na okna się nie porywam choć pomału przestają być przejrzyste