reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

hej dziewczynki :) pozdrawiam wszystkich :)
wera - fajny brzunio :) , ojjjjj współczuję mdłości i wymiotów , pamietam , że jak mnie mdliło na początku ciąży to strasznie miałam przez to popsuty nastrój :wściekła/y: . Pomyśl , ze to już dłaugo ....hurrrrra ! Ja też nie mogę jeszcze uwierzyć , że wreszcie jestem w ciązy i to już w 8 miesiącu !!! szok !!! Kurcze może i mnie uda się wkleić zdjęcia mojego brzuchola , tylko nie wiem czy wiem jak :eek: - zaraz zobaczę :) .

Dziewczyny strasznie się cieszę , ze jest nas tu coraz więcej , miło czyta się o waszych przezyciach , których i ja mogłam doświadczyć i wciąż przeżywam :) . Trzymam za nas wszystkie kciuki :)

reklama
Sylviii witaj w naszym gronie :-)

Dodora
tam jak piszesz wiadomość to masz takiego jak zarządzaj załącznikami, i wtedy dodajesz zdjęcia z komputera

a my właśnie skończyliśmy robić pokoik małej , przesyłam Wam efekty naszej (a raczej mężusia) pracy ;-)

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 103
  • pok.jpg
    pok.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 104
hejka :) dodałam zdjęcie swojego brzuchola ( wiem , wiem ogromny + 11,5 kg. ) Ale nie wiem jak to zdjęcie wyjdzie u was :eek: ....może coś tam zobaczycie :)

wera - pokoik jak dla małego , słodkiego , różowego motylka :) - cudny :tak:

Załączniki

• 024.jpg
    024.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 79
wera - powiem ci szczerze , że mam ochote na taka sesję :) ojjj i to bardzo ale zastanawiam sie ile to kosztuje - wydaje mi się , ze z 500-700 zł. kurcze troche szkoda mi kasy bo mogłabym dziecku kupić za to cos fajnego ale kto wie.....może mnie mąż z tym pomysłem nie wysmieje hahaha . A masz moze już jakiś wózek na oku ? ja siedze w necie i czytam , czytam , czytam i mam metlik w głowie :eek: . Jak jeden ma coś czego szukam to nie ma czegoś tam innego , jak już wydaje mi się , ze znalazłam odpowiedni to znowu okazuje się , że czegoś tam nie ma ....i tak w kółko ! te zakupy bobasowe są przyjemne ale czasem denerwujące bo w ciązy mam problem z wyborem czegokolwiek hahaha . Nie potrafię się zdecydować na najprostsze rzeczy , ostatnio mąż nie wytrzymał i już podniósł na mnie głos w sklepie bo ze 40 min. wybierałam różek hahah aż on w końcu zdecydował i poszedł do kasy hahahah - ja bym tam pewnie jeszcze stała z pół godziny :-D .

dodora
u nas taka sesja kosztuje coś koło 300-400zł, ale nam będzie robił sesje brat męża w plenerze więc wszystko za darmo :-), jeśli chodzi o wózek to po wielu miesiącach poszukiwań wybraliśmy mutsy transporter 2011, 3w1, z fotelikiem maxi cosi, w lipcu już zamawiamy bo na przesyłkę czeka się nawet do 4 tyg.
My właściwie mamy już wszystko tylko brak wózka ;-)

eweli
dziekuję :-), czas zleci i Wy też już będziecie szykować pokoik ;-)

wera - no to macie luksus z bratem :) , a jesli chodzi o wózek to może nie uwierzysz ale u nas też mutsy transporter prowadzi :) w rankingu hahah , u nas jest dostepny od ręki ew. czeka się 3 dni gdyby nie było koloru . Fotelik tez już mamy Maxi Cosi :) i całą resztę też poza wózkiem własnie , a jaki kolor bierzecie ? My chyba brązik albo czarny - choć troche obawiam się tego czarnego.

dodora
powiem Ci że osobiście bardzo mi się ten wózek podoba, oglądałam go w sklepie, fajnie się składa, prowadzi i jest leciutki, więc i Tobie polecam, chociaż jak bedzie w praktyce to sie okaże :tak:, problem jest właśnie z kolorem, bo wybór jest mały a kolory...hmmm, jak dla mnie beznadziejne, ale raczej zdecydujemy się na Sand, i też się trochę obawiam , bo wygląda ładnie ale nie wiem czy znowu nie jest za jasny, najwyżej będzie częstsze pranie , a fotelik do tego weźmiemy różowy :-)

reklama
wera - wiesz , czytałam o tych kolorach w transporterze mutsy i dziewczyny niektóre piszą , ze na jasnych kolorkach pozostaja zacieki np. po deszczu :szok: a co dopiero jak się soczkiem zaleje ..... zdziwiłam się bo mutsy to przecież porządna firma a tu taki materiał . Ale tak jak piszesz sprawdzimy tę furę same ! Tez byłam w sklepie i najeździć sie nie mogłam hahah bo nie wierzę , że przyszedł juz ten czas....po tylu latach walki :tak: i moja kolej na takie zakupy :) .

Do góry