• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ufff dzwoniłam, połączyli mnie z embriologiem, zapytała z którego roku to zarodek i że jak z tego to oni dopiero obdzwaniają koniec roku 2014 i początek 2015 i że na pewno sami by się odezwali w tym temacie. Przygotują dla nas nową umowę, opłata za rok mrożenia 400 zł.

Pisanka kobieta wyliczała mi kiedy mogę mieć drugie i wtedy niby już ok :) ja się nie znam, ufam ludziom z kliniki :)
Moja skierowanie na pierwsze bezpłatne, obejmuje również drugie.
A powiedzcie mi bo piszecie o usg połówkowym, moja lekarka nic mi o tym nie wspominała idę do niej 2 sierpnia, będę wtedy w 19 tyg, czyli 19 skończony początek 20. To robi lekarka prowadząca czy macie na myśli właśnie drugie prenatalne?:)
Super że się udało, że pingwinek nie przepadł :D
Co do prenatalnych, termin jest od 18tc a ty już jesteś w 18 więc wszysko się zgadza, ja też chcę iść szybko na drugie, nie czekać do 22tc

Zgadzam sie, ze Strawbelka, panstwo za bardzo ostatnio wspiera patologie. Według mnie w takich rodzinach, gdzie jest wiele dzieci, a rodzice pija i nie pracuja powinno byc wsparcie w formie bonów na zywnosc/obiadów dla dzieci itp, nie powinni dostawac pieniedzy do reki, bo je po prostu przechleją.
Pochwale sie, ze oprócz dzidziusia za 3 tyg nam sie rodzinka powiększy o 2 szczeniaczki :D wlasnie zamówiłam słodkiego małego samoyeda :D a mój m. zamówił dla siebie owczarka, ale bedziemy miec psiarnie :)

reklama
Hehe ale ja do twojego etapu mam jeszcze kilka miesięcy więc cieszę się że mam te ciążowe które nie sprawiają dodatkowego bólu[emoji14]Za tydzień o tej porze będziesz tulić synka w ramionach i o każdym bólu w czasie ciąży zapomnisz :)
No właśnie nie wiem czy mi go dzadza odrazu. Z tego co wiem to ja się będę nim zajmować dopiero na drugi dzień. A tak to będzie że mną tylko wtedy kiedy mąż.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry