• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ale jak mam się nim zająć jak nie będę mogła wstać ? Dadza mi go dopiero na 24/h jak wstanę na nogi

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas w szpitalu dawali dziecko od razu po cc mamie, jak jeszcze sie jest w znieczuleniu, oczywiscie łozka wąskie bez barierek, mamy wszystkie sie strasznie bały, bo jakby dziecko spadało to nawet nie ma złapac. Najlepiej jak dadza jak juz puszcza znieczulenie i nastepuje pionizowanie.

reklama
Powiem Ci ze ja to zawsze chcialam chlopca i to takiego lobuziaka, zebym wiedziala ze mam dziecko i ze zyje[emoji6]
Dziewczynki zawsze wydawaly mi sie talkie spokojne, siedza i rysuja kredkami, a chlopcy w tym czasie broja[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
chcesz łobuziaka? to przyjedz do mnie na 1 dzien :D gwarantuje Ci, ze zmienisz zdanie hahaha :) a tak serio swojego łobuza bym nikomu nie dała, a to taki typowy zaczepiak, nie da sobie w kasze dmuchac i nieraz mnie dyrektorka w złobku na dywanik wzywała ;p

Nóżka Kopciuszka ;)

Załączniki

• WP_20160720_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160720_001.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    27,5 KB · Wyświetleń: 91
Tak, gorąco, praca siedząca, chociaz chodzenie tez nie pomaga za bardzo plus odrzucenie mięsa przez co białko spadlo mi prawie poniżej normy, powiedziała że jak nie zacznę go jeść to bedzie jeszcze gorzej. W sumie nie jest to nic nadzwyczajnego w ciąży podobno :)

reklama
Tak, gorąco, praca siedząca, chociaz chodzenie tez nie pomaga za bardzo plus odrzucenie mięsa przez co białko spadlo mi prawie poniżej normy, powiedziała że jak nie zacznę go jeść to bedzie jeszcze gorzej. W sumie nie jest to nic nadzwyczajnego w ciąży podobno :)
No ja rozumiem przy 30 stopniowym upale w 9 miesiącu ciąży ale teraz? Zabieraj się do tego mięsa szybciutko, dziś na obiad podwójna porcja mięcha :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry