• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To super wiedzieć a kiedy należy zacząć? ?? U mnie 9 tc i się zastanawiam czy w przyszylm miesiącu zacząć? ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kremami to nie wiem od kiedy.
Oliwka mozesz sie juz smarowac bo ma dobry sklad i nawet tam jest napisane zeby od poczatku ciazy stosowac.
Ta z babydream jest super.
O kremiki musisz spytac doswiadczonych mam;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzy razy dziennie to ja nie mam czasu się smarować:) czytałam, ze zależy tez od tego czy ktoś po prostu ma skłonność do rozstępów czy nie. Mam nadzieję, ze uda nam się przejść do końca bez:)

Ja używam serii efektima pharmacare mama care, balsam do ciała, na biust a nawet opuchnięte nogi i płyn do higieny intymnej, kosmetyki ładnie pachną a co najważniejsze szybko się wchłaniają, ja osobiście nie znoszę tłustej warstwy na ciele więc dla mnie rewelacja, a i cena przystępna. Można je stosować od pierwszych dni ciąży, ale oczywiście ja zaczęłam tydzień temu, straszny ze mnie leń :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Martka nie fajnie te nogi wyglądają :( a po nocy tez masz takie?
Kajka kremy od 4 miesiąca sie zaleca ale ja juz kupiłam enlacyl bo był w promocji razem z oliwka, myśle ze moze od sierpnia zacznę używać

reklama
Oj Martka nie fajnie te nogi wyglądają :( a po nocy tez masz takie?
Kajka kremy od 4 miesiąca sie zaleca ale ja juz kupiłam enlacyl bo był w promocji razem z oliwka, myśle ze moze od sierpnia zacznę używać
Takie są od razu po powrocie z pracy, wtedy robię hop na lóżko i nogi opieram o ścianę. Po nocy wyglądają lepiej, ale raczej jestem bezkostkowcem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry