To super wiedzieć a kiedy należy zacząć? ?? U mnie 9 tc i się zastanawiam czy w przyszylm miesiącu zacząć? ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kremami to nie wiem od kiedy.To super wiedzieć a kiedy należy zacząć? ?? U mnie 9 tc i się zastanawiam czy w przyszylm miesiącu zacząć? ?
To widzisz kochana na moim przykładzie czym to się może skończyćA co do mięsa to ja od prawie 2 tygodni nie jestem w stanie na nie patrzeć i nawet szynki nie jem .najchętniej to na obwarzankach bym żyła i kakao. [emoji5][emoji4]
Gdzie kupilas elancyl w promocji?Oj Martka nie fajnie te nogi wyglądająa po nocy tez masz takie?
Kajka kremy od 4 miesiąca sie zaleca ale ja juz kupiłam enlacyl bo był w promocji razem z oliwka, myśle ze moze od sierpnia zacznę używać
Takie są od razu po powrocie z pracy, wtedy robię hop na lóżko i nogi opieram o ścianę. Po nocy wyglądają lepiej, ale raczej jestem bezkostkowcemOj Martka nie fajnie te nogi wyglądająa po nocy tez masz takie?
Kajka kremy od 4 miesiąca sie zaleca ale ja juz kupiłam enlacyl bo był w promocji razem z oliwka, myśle ze moze od sierpnia zacznę używać